Budapest normálisabb kerületeiben mennyire vannak biztonságban az autóban hagyott értékek? Kell félteni például egy beszerelt dashcamet vagy egy véletlenül ottfelejtett telefont?
Második kerület mellékutcája, "belbuda"- országút, én zseni már hagytam táskát, céges laptopot táska nélkül anyósra dobva, airpodsot a kocsiban, vagy lusta voltam kivenni a szerszámokat, és kop kop kop nem ért baj.
A kocsim viszont elől hátul meghúzták, megnyomták már, úgy hogy teljesen lejött a fényezés.
Sajnos pont a jobb környékek a kockázatosabbak ilyen szempontból, jobban működik az aki keres az talál elve. Sokszor eldugott mellékutcákról van szó ahol a rendőr se jár. (Az újdbudai rendőrség konkrétan lenyilatkozta pár éve, hogy túl nagy a kerület ahhoz, hogy mindenhol ott legyenek.) Szóval az hogy szuper a közbiztonság, nagyjából tisztaság van, és alig vannak "alakok", a nagy csomópontokon kívül, vagyon elleni bűncselekményeket szerintem Buda vezeti.
De itt is nagy a szórás mert pl. betörésről tényleg max a "hegyekben" hallani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!