Más is fázik otthon már a lakásban?
Figyelt kérdés
Kint jó idő van, de mikor bejövök hosszú újuba, vagy egy vékony ingbe fázok. Normális hogy bármibe vagyok fázok? Rá kell tekernem a fütést. Miért fázok itthon?szept. 20. 09:35
21/31 anonim válasza:
Nem inkább az a szomorú, hogy 2-3 nap alatt kb 30 fokkal lett hidegebb? Nyilván ehhez alkalmazkodni próbál az ember. Mégis mit kéne tenni?
22/31 anonim válasza:
#21 Az egy átmeneti lehűlés volt, nyoma sincs már napok óta. Régen ilyenkor felvettél egy plusz pulóvert, aztán kész.
23/31 anonim válasza:
“Napok óta” = 2 napja. Azóta nem tudunk napközben szellőztetni mert dolgozunk és nem vagyunk otthon. A lakás még mindig hideg (lenne ha nem fűtenénk)
24/31 anonim válasza:
Ehhez képest lehűlni jól le tudott. A hideg sem tartott pár napnál tovább.
25/31 anonim válasza:
Másfél hétig volt szakadó eső, 5-10 fok.
27/31 anonim válasza:
Mi csak naponta 1-2 órára kapcsoljuk be a fűtést, és igen, szoktam fázni. Általában hosszú ujjúban vagy pulcsiban vagyok, melegítőgatyában, és ha leülök, mindig betakarózom egy vastag pokróccal.
28/31 anonim válasza:
De mit nem értesz azon, hogy másfél hét 5-10 fok után nem fog felmelegedni a ház 2 napnyi 20 foktól? (Amikor csak kora reggel meg este tudunk szellőztetni amikor már 10 fok van csak)
29/31 anonim válasza:
rajtam van bőven felesleges zsír, én most vagyok azon a határon hogy pont elviselhető pólóban, 22 fok van átlagosan a lakásban. de olyan kicsi amit tolerálok hogy nyáron a 25-öt már soknak éreztem benn, akkor elkezdi verni a víz a homlokom. ami viszont előjött hogy hiába így kényelmes, a lábfejem lábujjaim fáztak, a napokban elő kellett szedni a zoknit, de még rövidnadrágról nem váltottam. ha semmittevősebben csak ül-fekszik otthon az ember érezheti jobban hidegnek, igen
30/31 anonim válasza:
Amikor kint 30 fok van, sokan nyomatják a légkondit orba szájba 18 fokra állítják stb... most meg 20 fok az hideg bent... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!