Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Más is fázik otthon már a...

Más is fázik otthon már a lakásban?

Figyelt kérdés
Kint jó idő van, de mikor bejövök hosszú újuba, vagy egy vékony ingbe fázok. Normális hogy bármibe vagyok fázok? Rá kell tekernem a fütést. Miért fázok itthon?

szept. 20. 09:35
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
84%

Nem inkább az a szomorú, hogy 2-3 nap alatt kb 30 fokkal lett hidegebb? Nyilván ehhez alkalmazkodni próbál az ember. Mégis mit kéne tenni?

szept. 20. 13:06
 22/31 anonim ***** válasza:
0%
#21 Az egy átmeneti lehűlés volt, nyoma sincs már napok óta. Régen ilyenkor felvettél egy plusz pulóvert, aztán kész.
szept. 20. 14:00
 23/31 anonim ***** válasza:
80%

“Napok óta” = 2 napja. Azóta nem tudunk napközben szellőztetni mert dolgozunk és nem vagyunk otthon. A lakás még mindig hideg (lenne ha nem fűtenénk)

szept. 20. 14:05
 24/31 anonim ***** válasza:
Ehhez képest lehűlni jól le tudott. A hideg sem tartott pár napnál tovább.
szept. 20. 14:10
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

Másfél hétig volt szakadó eső, 5-10 fok.

szept. 20. 14:25
 26/31 anonim ***** válasza:
0%

#25:

De már nincs. 😀

szept. 20. 15:34
 27/31 anonim ***** válasza:
Mi csak naponta 1-2 órára kapcsoljuk be a fűtést, és igen, szoktam fázni. Általában hosszú ujjúban vagy pulcsiban vagyok, melegítőgatyában, és ha leülök, mindig betakarózom egy vastag pokróccal.
szept. 20. 16:03
 28/31 anonim ***** válasza:
100%

De mit nem értesz azon, hogy másfél hét 5-10 fok után nem fog felmelegedni a ház 2 napnyi 20 foktól? (Amikor csak kora reggel meg este tudunk szellőztetni amikor már 10 fok van csak)

szept. 20. 16:15
 29/31 anonim ***** válasza:
rajtam van bőven felesleges zsír, én most vagyok azon a határon hogy pont elviselhető pólóban, 22 fok van átlagosan a lakásban. de olyan kicsi amit tolerálok hogy nyáron a 25-öt már soknak éreztem benn, akkor elkezdi verni a víz a homlokom. ami viszont előjött hogy hiába így kényelmes, a lábfejem lábujjaim fáztak, a napokban elő kellett szedni a zoknit, de még rövidnadrágról nem váltottam. ha semmittevősebben csak ül-fekszik otthon az ember érezheti jobban hidegnek, igen
szept. 20. 17:26
 30/31 anonim ***** válasza:
Amikor kint 30 fok van, sokan nyomatják a légkondit orba szájba 18 fokra állítják stb... most meg 20 fok az hideg bent... :)
szept. 21. 10:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!