Más is fázik otthon már a lakásban?
Figyelt kérdés
Kint jó idő van, de mikor bejövök hosszú újuba, vagy egy vékony ingbe fázok. Normális hogy bármibe vagyok fázok? Rá kell tekernem a fütést. Miért fázok itthon?szept. 20. 09:35
1/31 A kérdező kommentje:
emeletes házban lakok. Központi fütés van.
szept. 20. 09:36
2/31 A kérdező kommentje:
Mondjuk én rosszul bírom a hideget, 15 fokba már fázok kint is.
szept. 20. 09:36
4/31 A kérdező kommentje:
nekünk központi fütés van
szept. 20. 09:43
5/31 anonim válasza:
Nálunk már megy klíma esténként :D
Én is nagyon fázós vagyok, szintén központi fűtés, így 22,8-23 fok van a lakásban, nekem 24-ig tart a komfortzónám, de inkább 25, klímával 24,3-ra fűtünk.
6/31 anonim válasza:
Én is fáznék, hogyha egy vékony ingbe vagy pólóba lennék, ezért én egy pulóvert húzok fel, az ingyen van. A fűtést nem kapcsolom be egyelőre, mert az pénzbe kerül.
7/31 anonim válasza:
Nálunk nincs is fűtés, még nem indult el. Ha csinálok valamit, főzök, takarítok, stb, akkor nem fázom. De ha pl. olvasok, filmezek, akkor nagyon hideg van, hosszú ujjú és be is kell takarózni. 20 fok van.
8/31 anonim válasza:
Nem, - nálam ment egész éjjel is - és most is megy - egy ventilátor.
9/31 anonim válasza:
Múlt vasárnap néhány órát fűtöttem a légkondival (előző vasárnap még hűtöttem vele). Azóta nem fűtök, pont jó idő van. Délután amikor a legmelegebb van mindent kinyitok, kereszthuzatot csinálok, az átmelegíti a lakást annyira, hogy a tévé és a számítógép megtartsa a hőmérsékletet (főleg a régi gép, az egy kazán, ha játék fut rajta). Éjszaka meg úgyis a hűvöset szeretem, a gázfűtés télen is úgy van programozva, hogy 21 órától 6 óráig 3 fokot vegyen vissza.
10/31 anonim válasza:
Miért elmebeteg aki fűt mikor kint 5-6 fok van? :D
18-19 fokot szeretünk bent, nem gondolom hogy túl meleg…. fűtenünk kell hozzá hogy annyi legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!