Miért baj az, ha alkudni próbálok?
Szerintem nem baj, ha alkudni próbál az ember. A szomszédod viszont úgy gondolta, hogy ez fix áremelés, ennyiért adja mostantól, és kész. Nyilván nőttek neki is a költségei.
Viszont ha ilyen hülye, hogy akkor már nem ad neked 350-ért sem, akkor magára vessen.
Viszont ha ilyen hülye, hogy akkor már nem ad neked 350-ért sem, akkor magára vessen.
LoL. Dehogy hülye, csupán ismeri a piacot, és tudja, hogy a másik szomszéd elviszi 700ért is, akkor miért bajoljon egy fillérb@szó alakkal? Túl pofátlan voltál, aztán most veheted a zsírszegény bolti löttyöt háromszor ennyiért.
Ez kettős:
A, A magyar vevő gyakori problémája, hogyha ő "ismerős", akkor meg akarja oldani "okosban". Viszont:
B, Ezek a modernkori nagyon okos "vállalkozók", "gazdák" is előszeretettel imádják - a klasszikust idézve - "Nem kicsit szemtelen" árakon adni azt, amit a boltokban olcsóbban megvenné az ember.
Kérdező, boltban se kezdesz alkudozni, ha tejet veszel.
Én is lezártam volna az üzletelést veled, és nem adtam volna többet neked semmit.
Hát, ez kétszereplős játszma. Te is megsértődhettél volna, meg ő is.
Attól függ, hogy milyen a piac, előbb tájékozódni kellett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!