Van egy 70 vén csoroszlya szomszédunk. A köztes kerítésünkön neki egy dzsungelja van,és nem engedi hogy kitakarítsuk. Közben meg jönnek át a békák és a kutyáinkat megbetegítik. Mit lehet ez ellen tenni?
Jó poén,csak ez nem megoldás.
És nem a kertben vannak a békák hanem a telekhatáron a borostyán,egyéb vadnövények között,ami extraként bele van növesztve a drótháló kerítésbe.
Merthogy a nénit ez nem zavarta,csakhogy mi ne lássunk át.
Pont nem érdekelt sosem egyikünket sem hogy a szomszéd mit is csinál vagy mit nem,vagyis kíváncsiskodni sem szoktunk.
Csak ezt a boszinak nem lehet megértetni a fejével,mert valami elmaradt fejlődés közben és hiányzik az agya egy része.
"nem a kertben vannak a békák hanem a telekhatáron a borostyán,egyéb vadnövények között,ami extraként bele van növesztve a drótháló kerítésbe."
Tanítsd meg a kutyákat, hogy ne másszanak bele a dróthálóba, ahol a békák vannak. Vagy még inkább, arra tanítsd meg őket, hogy ne egyék meg a békákat.
"Csak ezt a boszinak nem lehet megértetni a fejével,mert valami elmaradt fejlődés közben és hiányzik az agya egy része."
Nem is tudom, én tökéletesen megértem a szomszédot, hogy még a képeteket sem akarja látni...
5-s.
Nem okításra van szükség hanem tanácsra.
De te is egy fotelhuszár vagy ki szeret kekeckedni,míg nem pofán nem ver valaki.
Ennek az oldalnak elvileg nem a másikkal való élcelődésről kellene szólni,hanem segítő szándékkal kellene szolgálnia.
Kérdeztem, hogy kié a kerítés, mert az fontos ebben az esetben.
Pl ha a tiétek, akkor én a helyetekben leszedném a növényt és befedném vaamivel, hogy ne lehessen átlátni. Ha az övé, akkor megbeszélném vele ugyanezt
Jajj, hiszen te nem panaszkodsz és sértegeted a szomszédot csak mert növényzetet tart fenn, te segítséget kérsz!
Ó, bocs.
Akkor azt tudom javasolni, hogy a barna varangyok, ásóbékák szokásos ásási mélységének a kétszeresére a földbe süllyesztett, felszínen legalább két méter magas, visszahajtott tetejű rozsdamentes acél lemezkerítést rakj. Az ő kerítésétől két centire a te telkeden azt építesz, amit akarsz, csak tartsd be a helyi rendeletekben meghatározott építési magasságokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!