Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Másnál is van gond a lakóközös...

Másnál is van gond a lakóközösség összetételével?

Figyelt kérdés

Van egy lakásom egy 4500 fős "város"-ban egy régi bányász lakótelepen. A lakás 5 éve van meg, azóta semmi felújítás nem volt, de kb. 30 éve semmi. Minden omladozik, hengerelt fal a lépcsőházban, ezeréves fa ablakok.

A lakók nevei az ajtókon A5-ös papírra írt, celluxxal felragasztott cetliken vannak. Minden felújítás elutasítva.

16 lakás a lépcsőházban, ebből 1 lakásban méltányosságból maradhatott alkoholista, dologtalan nő, elárverezték a lakását, mert nem fizetett semmit. 10 lakásban 75 év feletti kisnyugdíjas falusi özvegyasszonyok, 1 85 év feletti házaspár, mellettem egy drogos culáger a nőjével, a többi lakás albérlőké.

Folyamatos a panaszkodás a tömb állapota miatt, de a 7000-es közös költség sok szerintük, és minden jóvanazúgy'.

Az egyetlen pozitívum, hogy zaj az semmi nincs, csend van, és tisztaság is, de fejlődésre semmi jövő nincs.

Másnál milyen a helyzet?

aug. 29. 20:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Legyél te a számvizsgáló, érd el. És aztán a közös képviselővel szépen neki lehet állni épitkezni. ha nem partner a KK, másikat kell keresni.
aug. 29. 20:20
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát ilyenbe be se kellett volna költözni. Gondolom már 5 éve is celluxal voltak kiragasztva a nevek, már ez elárulja a lakók igényszintjét...

Se nálunk, se a családtagjaink lakásainál nincs ilyen probléma. Az igaz, hogy a legtöbb helyen a lakók többsége 50 feletti, de attól még lehetnek igényesek, a társasháznak van megtakarítása amiből időnként van felújítás. Sőt a kapucsengő cetli is kB 2 évente cserélve van, hogy ne celluxal ragasztgassák át a neveket a lakók.

aug. 29. 20:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Nálunk csak egy egy lakó van, aki szerintem igénytelen. Mert kifele szellőztet a lépcsőházba, bagózik, büdös, kíváncsi. Van a szomszéd tömbben olyan is, aki kamerázik, holott azt elvileg nem is tehetné meg. Szóval van pár proli. Engem hidegen hagynak, nem vagyok haverkodós, az ilyen réteggel tartzom a 10 lépés távolságot, így ők sem kötnek belém. Elvagyunk.
aug. 30. 06:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!