Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Egyesült Királyságban már nem...

Egyesült Királyságban már nem olyan jó az élet mint régebben?

Figyelt kérdés

aug. 26. 18:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
71%
Birom, ahogy magyar proli leirja az angol tarsadalmat a legolcsobb szakadek szarfeszekbol, ahonnan az also tizezret latja.
nov. 18. 00:52
 12/15 anonim ***** válasza:
69%
Amugy nincs szukseg kelet eus potyazokra. Hongkongbol rengetegen telepultek be penzzel, tudassal a kinai diktatura elol. Imadja oket mindenki, udvariasak, kedvesek, es be tudnak illeszkedni.
nov. 18. 00:54
 13/15 anonim ***** válasza:
71%

Attól függ, hogy hol...

London putri környékein szar, de suerintem 15éve mikor ott éltem is szar volt...

Jelenleg egy kastélyszálló szomszédságában élek 70km re északra londontól. A parkolóban a subarum mellett általában ferrarik, lambok, rolls-royce, ok allnak...

Az egyik tulaja egy báró, elég sokat melóztam neki, de covid alatt eléggé össze is haverkodtunk, ugyan oda járunk bulizni, feleségének rengeteg cukibaba barinője van, ha érted mire gondolok :D de van amiről úriember nem beszél...

Asztalos vagyok, csak fával dolgozunk, csak az elitnek, évente 2-3x megyet 1-2hétre nyaralni, jövőhéten indulok mauritiusra egy haverhoz most már január 6.ig ott is leszek.

Van karrierem, van jövőképem, egy olyan szakmával amivel a világon mindenhol mocskosul jól meg lehet élni, csak épp otthon nem...

Szóval itt ahol én vagyok, itt rohadt jó élni...

Nem csak mosogatni lehet ám És nem csak londonban.

dec. 3. 20:53
 14/15 anonim ***** válasza:
76%

Tökre attól függ hol él valaki, mivel foglalkozik.

Akinek van végzettsége, normális melója az megél. Az átlagos életszínvonal magasabb mint Magyarországon.

Persze, vannak emberek mélyszegénységben, de ez kb mindenhol van.

jan. 9. 21:58
 15/15 anonim ***** válasza:
88%
szerintem vegyunk vissza ezekbol a negativumokbol es tartsuk meg a kb 20%-at. Ugy festitek le mint egy horror storyt kozben total nem olyan. Ez ugy hangzik mint egy orban stilusu hanyatlik a nyugat cimu, elxurtuk film.
jan. 22. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!