Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mennyire lehet panelban...

Mennyire lehet panelban házimozit hangosabban hallgatni 11 után?

Figyelt kérdés
Kertes házból panelba költözünk és imádom a házimozi rendszereket ezért van egy 5 millió Ftos rendszerem. Nyilván hangosabban szeretnèm hallgatni mert imádom a film hanghatásokat. Mennyire lehet ezt panelben? Lehet ebből baj?
aug. 26. 14:36
1 2 3 4 5
 41/47 A kérdező kommentje:
40. anyagi okok
aug. 26. 17:51
 42/47 A kérdező kommentje:
És most egy kicsikét hallatszik át akkor mi van?
aug. 26. 17:52
 43/47 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem provokátor.

Ennyire hülye senki se lehet.

Panelban még a ház túlsó végén is hallani fogják.

Ha meg egyszerre tízen jönnek, akkor vagy benyomják az ajtód, vagy lecsapják a villanyt.

aug. 26. 17:59
 44/47 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem vagy tekintettel a szomszédokra és bömbölteted a filmeket, akár a jegyzőhöz is fordulhatnak és birtokvédelmet kérhetnek ellened. Repül majd a bírság.
aug. 26. 19:02
 45/47 anonim ***** válasza:
100%

Ha anyagi okokból panelba költöznél, az első dolgod lenne eladni egy ilyen drága felszerelést.

Innentől kezdve a kérdés nem valós.

aug. 27. 06:28
 46/47 anonim ***** válasza:
Az itteni hozzászólások alapján nyomathatod: https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__lakohely-szomszedok_..
szept. 1. 14:58
 47/47 Joell ***** válasza:
Nekem is egy jo kis rendszerem van 7.1 denon erosito sony hangfalszett 100w melynyomoval...nappal ha megnezel egy ket filmet meg kicsit zenelsz az meg nem baj...nyilvan nem maxon de elvezheto hangeron...este mar nagyon nem tanacsos...bar van olyan panel ahon nappal se ..lakokozossege valogatja...En szerencses vagyok mert nem szoltak meg sose pedig en is szeretem ha a hang utos egy jelenetnel
dec. 15. 20:12
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!