Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Szomszédom szeretné rendbe...

Szomszédom szeretné rendbe hozni a ház falát, amihez csak az én udvaromon keresztül juthat hozzá, viszont én dolgozom, egyedül élek és van egy kutyám. Feltétlenül be kell engednem a munkásokat akkor is, ha nem vagyok otthon?

Figyelt kérdés
Dolgozom és van egy kutyám, egyedül élek. Ahhoz, hogy be tudjam őket engedni, szabadságot kellene kivennem 2 hétre, hogy a kutyát becsukjam a házba(vagyis velem legyen a házban, amíg ők dolgoznak reggeltől estig, mert nem hagyhatom a kutyát sem bezárva egyedül, illetve viszont ez fizetetlen szabadság lenne, amíg ők dolgoznak reggeltől estig, két héten keresztül. Azt nem mondhatom, hogy hétvégenként csinálják, amikor otthon tartózkodom? Nekem milyen opcióim vannak? Köszönöm a válaszokat!

aug. 26. 06:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szüleim annó mondtak olyat, hogy hivatalosan a szomszéd háza mögötti rész a te portádon (kb0,5 méter) az még hozzá tartozik. Neki is kellene rendben tartani, ha leesik oda vmi törmelék v akármi.

Bár lehet ez nem így van. Passz.

Ha jól ismered a szomszédod és jóban is vagytok akkor mond neki, hogy legyen ott ő a munkásokkal. Nálunk ez így volt felújításkor.

aug. 26. 15:49
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Be kell engedni viszont mondhatod, hogy felújítás idejére kordonozzák le 1 méterre a faltól és gazdálkodjanak annyi helyből.
aug. 26. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!