Tizenöt éves vagyok és nőgyógyászhoz szeretnék menni, ehhez feltétlenül kell jönnie szülőnek is vagy mehetek egyedül?
Elsőnek igaza van, én még annyit hozzátennék, hogy ha kisvárosban éltek, akkor elképzelhető, hogy az asszisztens vagy akár maga a nőgyógyász törvényt sért és elmondja a szüleidnek, hogy ott jártál.
(sajnos velem történt meg, pedig én már 18 évet betöltöttem, és mégis megtették. Én meg mondjuk feljelentettem őket - de ez a dolgon már nem változtatott)
18 év alatt szülői kíséret, vagy szülő beleegyezésről papírt kell vinni magaddal. Az egyik ismerősömet (15L) az iskola orvos küldte nőgyógyászhoz és kötelező volt aláírnia a szüleinek a papírt, vagy elkísérnie, ezért nem ment el a lány, mert a szülei nem tudták hogy már nem szűz, és ott nyilván kiderült volna.
Nem sért a nőgyógyász vele törtvényt ha elmondja a szüleidnek, hogy nála jártál, de nem mondhat el semmit a rendelőben történtekről a szüleidnek, csak neked.
(21/L)
Nem sért a nőgyógyász vele törtvényt ha elmondja a szüleidnek, hogy nála jártál, de nem mondhat el semmit a rendelőben történtekről a szüleidnek, csak neked. "
Hogy-hogy?
18 felett megértem, de 15 évesen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!