Láttatok már félmeztelenül kertészkedő hölgyet a szomszédságotokban?
Figyelt kérdés
Valamelyik nap az újonnan vásárolt házunkban felmentem a tetőtéri szobába, amikor kitekintettem három kertnyire egy 40-45 év körüli hölgy csak egy bikinialsóban,ciciben nyírta a füvet, sőt az udvaron és kertben is így végezte a rutinmunkát. Nem sejtehette, hogy az újonnan épült házak magasságából látható lenne. Persze a saját otthonában van, de mégis furának tartom. Én mint nő azért megtartanám a fürdőruhafelsőmet, de lehet velem van a baj. Ti láttatok már ilyen szomszédot?aug. 21. 17:05
11/28 anonim válasza:
Nekem inkább az a fura, hogy egyúttal miért nem dobta már le azt a bikinialsót is. Ha szabadon szeretné érezni a testét meztelenül, akkor mi gátolja, hogy teljesen így legyen...
12/28 anonim válasza:
Nem. Csak a saját kertünkben anyámat. Néha bugyi nélkül is volt. Őt is nézték a szomszédok, és az utcáról is idegenek. (Beton alja volt a kerítésnek, felette fa lapok. A kettő között volt vagy 10-20cm rés amin beláttak)
13/28 anonim válasza:
Előfordul, nálunk mamóka rohangál így.
Úgy vagyok vele, hogy a szombat reggeli zajongást leszámítva semmi sem zavar.
14/28 anonim válasza:
Eddig még nem futottam bele ilyenbe, tervezek házat venni, lehet ez is döntő szempont lesz, ha a szomszéd jó alakú 20-30 közötti nő és ilyet csinál, meg is veszem a házat akkor is ha omladozó állapotú és távcsőből beszerzek tartalékot is :D
15/28 anonim válasza:
Én láztam párszor a szomszéd csajszit egy szál ciciben tenni-venni a házában, de egyszer láttam hogy a kertbe is úgy ment ki. Nem szégyenlős szerencsére, viszont nem is szabad :/ Ja, meg még szokott egy madzag tangában is lenni kint/bent, nagyon jó segge van, nem csak nagyon jó cickói :D
16/28 anonim válasza:
Volt egy szomszéd vènasszony alkesz règen,ahol laktunk.Pàrszor làttam a földig lógó csöcseit.Meg volt egy gumi ugràló a kertben,ami gyerekeknek van,ez az idióta abban ugràlt bebaszva pucéran.
17/28 anonim válasza:
Igen láttam. Fiatalabb koromban a nyaralóban a telekszomszédunkban anyuka meg a velem idős lánya rendszeresen így napozott kertészkedett. Volt egy korombeli fiuk is aki jó barátom volt, gyakran játszottunk együtt nálunk vagy náluk. Nem zavartatták magukat. Elég dögös volt mindkettőjük. Nagy élmeny volt ez nekem akkor. 30F
18/28 A kérdező kommentje:
#17, hát ez egy kicsit meredek volt a szomszéd anyuka részéről, még a szomszéd fiú előtt sem zavartatta magát.
aug. 23. 11:28
19/28 anonim válasza:
Ott van a probléma, hogy: "az újonnan épült házak magasságából"
Mert már túl régóta az a divat, hogyha valaki eladja a házát valamelyik kertvárosi részen, akkor rögtön építenek a helyére egy többemeletes szürke kockát.
És aki egy ilyen mellett lakik, az mit csináljon?
Lehet, hogy egy kicsit túlzás volt a részéről, de ugyanakkor teljesen érthető is.
Lehet hogy tévedek, de szerintem nem kérte senki, hogy épüljön a háza mellé egy (több)emeletes komplexum, ahonnan majd jól át lehet látni a szomszédba.
20/28 anonim válasza:
mi még a bányatavaknál, sőt szabadstrandokon is ruha nélkül fürdünk ilyenkor :) nyilván nem tömött helyen, de elhagyottabb részen vagy éjjel simán és isteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!