Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Láttatok már félmeztelenül...

Láttatok már félmeztelenül kertészkedő hölgyet a szomszédságotokban?

Figyelt kérdés
Valamelyik nap az újonnan vásárolt házunkban felmentem a tetőtéri szobába, amikor kitekintettem három kertnyire egy 40-45 év körüli hölgy csak egy bikinialsóban,ciciben nyírta a füvet, sőt az udvaron és kertben is így végezte a rutinmunkát. Nem sejtehette, hogy az újonnan épült házak magasságából látható lenne. Persze a saját otthonában van, de mégis furának tartom. Én mint nő azért megtartanám a fürdőruhafelsőmet, de lehet velem van a baj. Ti láttatok már ilyen szomszédot?

aug. 21. 17:05
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
92%
Nem, de ha neki így jó, akkor hajrá.
aug. 21. 17:05
 2/28 anonim ***** válasza:
92%
Azért azt joggal feltételezzük, hogy abban a tudatban tette ezt, hogy nem látják idegenek. Én sem tenném, de férjen már belénk annyi felnőtt tolerancia, hogy legyintünk és megyünk tovább
aug. 21. 17:14
 3/28 anonim ***** válasza:
86%

Én még nem láttam,de annyi cicit lehet nézegetni a neten,hogy kutyát macskát nem érdekli,és szerintem ezt ő is tudja.Max érdekesség képpen nézném fél percig,aztán mennék a dolgomra.Biztos kicsit levegőzteti meg napoztatja a cickókat,ami tök egészséges.Ha a fűnyíróig nem lóg le neki,nagy baj nem lehet.

XD

aug. 21. 17:18
 4/28 anonim ***** válasza:
91%
Nem látok át a szomszédokhoz, de nem is érdekel. Otthon mindenki azt csinál, amit akar. Nyilván nem a magamutogatás volt a célja, csak a kényelem a saját udvarán.
aug. 21. 17:20
 5/28 anonim ***** válasza:
94%
"Én mint nő azért megtartanám a fürdőruhafelsőmet" – te mint nő megteheted, akkor is, ha ő mint nő meg leveszi. Én mint férfi felsőruházatban szoktam dolgozni. Nem döntheti el mindenki saját magának, hogy mit vesz vagy nem vesz magára?
aug. 21. 17:23
 6/28 anonim ***** válasza:
81%
Nagyon prűd lehetsz kérdező. Piszok jó érzés ám, mikor kicsit végre szellőzik a cici. Az viszont kevésbé, mikor a saját kertjében sem lehet nyugton az ember.
aug. 21. 17:34
 7/28 anonim ***** válasza:
93%

Ezért volt jó tanyán lakni..

Nem volt szomszéd a közelben. Akkor rohangáltam mezítelen a kertben, amikor csak akartam.

aug. 21. 18:24
 8/28 anonim ***** válasza:
93%
Én most is meztelenül fürdök a kerti medencében. De tényleg nem lát oda senki
aug. 21. 18:32
 9/28 anonim ***** válasza:
88%

Még nem láttam ilyen esetet.

Nekem is furcsa.

aug. 21. 20:54
 10/28 anonim ***** válasza:
90%
Sajnos nem. Én szoktam az udvaron meztelen lenni, végezni a házkötüli munkákat. De én nem nö vagyok.
aug. 22. 06:24
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!