Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » A 21. század második felében...

A 21. század második felében szerintetek hogyan fogunk élni?

Figyelt kérdés
Nekem ezzel kapcsolatban van egy határozott vízióm. Szerintem ugyanaz lesz, mint jelenleg Dél-Amerikában és Dél-Afrikában. Fegyveres őrök által őrzött lakóparkokban fog élni a dolgozó réteg (középosztálytól felfelé), és a nyílt utcán tartózkodni életveszélyes lesz. Nagyon errefelé haladunk ha azt nézzük, hogy a közbiztonság kb. hétről hétre egyre látványosabban romlik, és a demográfiai folyamatok is ezt vetítik előre. Szerintem ez legkésőbb 50 éven belül itt Magyarországon is teljesen hétköznapi jelenség lesz, de inkább 30 évet mondanék. Ti mit gondoltok erről?

aug. 19. 15:39
 1/10 anonim ***** válasza:
80%

Regénybe illő elképzelés.

Szerintem egyre több lesz a politikai feszültség és háború. Több ország, szerintem a miénk is csődbe megy. Illetve az alapvető szükségletek, mint a víz egyre inkább luxus cikké fog válni, ami még több konfliktust eredményez majd.

aug. 19. 15:45
 2/10 anonim ***** válasza:
42%
Nem tudom. 50 év múlva már nem leszek életben, így nem az én problémám, hogy akkor mi lesz.
aug. 19. 15:57
 3/10 anonim ***** válasza:
Senki nem tud majd saját ingatlant venni mert az egekben lesznek az árak(mint ma kulfokdon), tehát az albérletezes lesz az altalános ezáltal emelkednek majd a bérleti díjak is, egyedul már senki nem fog tudni megélni(habár ahogy ma sem), erősodik igyva csalasi osszetartás senki nem mer majd válni, azzal a gyerekek abuzálása rossz családi mintával felnövése, teljesen ki fog halni a klasszikus csaladminta(apa anya gyerekek, apa anya szeretik egymást) csak mozaikcsaládok lesznek, a párkapcsolatok megélhetési alapon futnak majd, a gyerekek azt se fogjak tudni ki a fiu meg ki a lány(magukról se), mindenki mindenkivel k.félni fog, es elvileg 50 fokok lesznek a klímapiac lesz a vezető piac, igy annak is felmegy az ára, télen fűteni se kell majd, a földgáz elértéktelendik, annak meg kulonboző tőzsdei pilitikai talán tovabbi inflációs következményei lesznek, igy bevezetik az eurot, na az még pluszba rá fog tenni az egészre, munkábol nem lehet majd megélni, emelkedik a fekete munka, a bűnözés volumene, mivel ebben sok penz lesz igy legalizálják a drogokat, azzal meg ujra nyitják a zavartak bolondok pszichiátriai osztályait, az a kevés orvos hozzájuk erteni se fog nő a fiatalkorúak elhalálozási száma is, az orvosokbol tovabbra se vonnak senkit majd felelősségre mert már most is orvoshiány van, igy csökkentik az orvosi egyetemek ponthatárait, így még több inkompetens csaló guru kerül ki, akik csak magánban gyógyítanak szakrendelés szerint nem, így a szegényebbek elhalálozási rátája mégjobban nőni fog(am ma is ez megy.. és az még a szerencsésebb eset is és nem az, ha betegen kell élniuk 80 évet segélyeken), de ezt kompenzálni akarják majd (ahogy most is hogy nincs hálapénz) azzal, hogy emelik a segélyeket(ami meg tudjuk hova fog vezetni, növeli az életképtelenek szaporulatát), de azt valahonnan meg el kell venni, de soha nem onnan vesznek el rendszerint ahol van, hanem ahol eddig se volt az átlagpórnép adóját növelik, de cserébe visszavezetik az önkéntes vagy kötelező nyugdípénzárakat es nem csak választható lesz, majd ha az összegyülik megint elveszik államadósságokat kifizetni, mert bekeményit az unio szűkösebb határidőkkel, mert megtámadták már őket is az oroszok plusz ķin̈a, de mi haverok vagyunk az oroszokkal és nagy döntések elé kell álnunk hogy most akkor ki oldalán legyünk mégis.., de mivel sokáig húzzuk a választást igy mindkettő elkezd már fenyegetni minket, de szövetségesünk meg nincs merthát ukrajna már beintett, a lengyelek románia erdély csak mozizik az egészen, így a nép rohamosan fog kivándorolni mi leszünk az újabb migránsáradat és talán a németek lesznek csak akik befogadnak, szóval érdemes lesz a németet tanulni. És ott bodogság amig nem jön el egy újabb hitlerkorszak..
aug. 19. 16:04
 4/10 anonim ***** válasza:
56%

Ciklusok vannak a világ történelmében, jelenleg a széthullás résznél tartunk.

Viszont széthullani is csak egy ideig lehet, mire a század vége felé tartunk májd, végetér ez is.

És jön más. Ki tudja mi.

aug. 19. 16:05
 5/10 anonim ***** válasza:
Ja meg kínával is nagyhaverok vagyunk szóval egy unio és oroszkina ellenes dolgoban hát nem tom hova kéne partolódni de kenyszerbol szerintem az uniot valasztjuk akkor meg az oroszok es kina agyonlő.
aug. 19. 16:11
 6/10 Senior Séf ***** válasza:
66%

Én sehogy.

Szép életem volt,nem is nagyon bánom,hogy azt az időt már nem kell látnom.

65F

aug. 19. 16:14
 7/10 anonim ***** válasza:

Szerintem is egyre több háború lesz, egyre csak nőni fog a feszültség, az indulat több ország közt, emberéletek mennek még inkább tönkre, ahogy maga a Föld is tovább pusztul, rombolódik. Egyre több dolog válik hiánycikké, egy ponton túl az iható víz is azzá válik majd.

A középréteg szinte megszűnik, jóformán csak a nagyon gazdagok és nagyon szegények maradnak majd csak meg. Azt sem tartom kizártnak, hogy addigra már a gazdagoknak elérhető lesz a Marsra utazás/költözés, így egy részük átmenekül arra a bolygóra. Vagy a Holdra.

aug. 19. 16:50
 8/10 anonim ***** válasza:
25%
Európa nagy része addigra iszlám lesz. Talán marad itt a környékünkön pár ország, ahol nem.
aug. 19. 19:15
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Hat remelem en mar sehogy. De oszinten nem irigylem a most fiatalokat, plane a gyerekeket.
aug. 19. 19:36
 10/10 anonim ***** válasza:

Hogy fogunk élni, kérdező?

Úgy, ahogy eddig...... vegetálunk.

Egy kis rész meg meggazdagszik.

Én az igazságszolgáltatásban dolgozom, így valahol a kettő között vagyok.

aug. 21. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!