A 21. század második felében szerintetek hogyan fogunk élni?
Regénybe illő elképzelés.
Szerintem egyre több lesz a politikai feszültség és háború. Több ország, szerintem a miénk is csődbe megy. Illetve az alapvető szükségletek, mint a víz egyre inkább luxus cikké fog válni, ami még több konfliktust eredményez majd.
Ciklusok vannak a világ történelmében, jelenleg a széthullás résznél tartunk.
Viszont széthullani is csak egy ideig lehet, mire a század vége felé tartunk májd, végetér ez is.
És jön más. Ki tudja mi.
Én sehogy.
Szép életem volt,nem is nagyon bánom,hogy azt az időt már nem kell látnom.
65F
Szerintem is egyre több háború lesz, egyre csak nőni fog a feszültség, az indulat több ország közt, emberéletek mennek még inkább tönkre, ahogy maga a Föld is tovább pusztul, rombolódik. Egyre több dolog válik hiánycikké, egy ponton túl az iható víz is azzá válik majd.
A középréteg szinte megszűnik, jóformán csak a nagyon gazdagok és nagyon szegények maradnak majd csak meg. Azt sem tartom kizártnak, hogy addigra már a gazdagoknak elérhető lesz a Marsra utazás/költözés, így egy részük átmenekül arra a bolygóra. Vagy a Holdra.
Hogy fogunk élni, kérdező?
Úgy, ahogy eddig...... vegetálunk.
Egy kis rész meg meggazdagszik.
Én az igazságszolgáltatásban dolgozom, így valahol a kettő között vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!