Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Érdemes lenne orvoshoz mennem,...

Érdemes lenne orvoshoz mennem, ha zavar a szomszéd tuc-tuc zenéje?

Figyelt kérdés

Ugy értem, valami nyugtatót feliratni?

Már szóltunk neki szépen, csúnyán, mindenhogy, nem érdekli.

Ráadásul nem is alattunk, hanem kettővel alattunk lakik, elég zűrös figura.

Nézem a tévét és közben tuc-tuc, meg techno zene... Hallom tv közben is, pedig már direkt felhangositottam.

Nekem úgy tűnik, hogy az alattam lakokat (akik közelebb vannak hozzá) annyira nem zavarja csak engem.

Gyengék az idegeim?

2024. aug. 18. 19:06
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Kérdeztem, azt mondták ők is hallják, de ennyiben is maradt. Nem mondtak semmi mást, innen gondolom, hogy őket nem zavarja. 2 család lakik alattuk, 2 felettük, mind a négyet kérdeztem.
2024. aug. 18. 19:53
 12/19 anonim ***** válasza:
95%

"Mi a büdös francért ő költözzön el egy kábszis hülyegyerek miatt?!"

Én is azt akarnám, hogy a gyökér rohadjon meg. De tudom, milyen az ország, és milyenek ezek a helyzetek. Nem fog senki semmit sem tenni, és nem lesz semmi. Ha pedig ő lép, akkor rászállnak, a rendőrség meg akkor jön, ha vér folyik, és már késő. Szóval csak a kérdező érdekében írtam ezt.

2024. aug. 18. 20:11
 13/19 anonim ***** válasza:
69%

"Ebből gondolom, hogy talán velem van a baj?"

Dehogy veled van. Csak sokan nem érzékenyek ezekre. Én is találkoztam ilyennel. Több a "proli", és ők nekik normálisak ezek, nem jó a hallásuk, bűzben és szemétben élnek, megszokták ezeket az állapotokat.

2024. aug. 18. 20:12
 14/19 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem neki kéne orvoshoz mennie.
2024. aug. 18. 20:24
 15/19 A kérdező kommentje:
Lementen szóltam nekik. Most levettek a hangerőt. Nem tudom meddig...
2024. aug. 18. 21:23
 16/19 anonim ***** válasza:
77%
Ha ennyire zavar, akkor gondolkozz el a lakás hangszigetelésén. Ez persze milliokba kerül, de a megörülés, pszihologus, veszélyes gyogyszereknél talán jobb választás. És amíg ezen gondolkozol, addig is vegyél egy jó minőségű hangszigetelő fülvédőt, ami csak 20 ezer forint.
2024. aug. 18. 21:25
 17/19 anonim ***** válasza:
88%
22.00-kor hívnám a rendőrséget, minden egyes krva nap.
2024. aug. 18. 21:45
 18/19 anonim ***** válasza:

apám anno a villanyórájukat kapcsolgatta az ilyeneknek, meg tűt kalapált a zárjukba. :D

Nem tudták, hogy ő az, végén visszabb vettek jócskán.

2024. aug. 19. 01:52
 19/19 a2b4ge90 válasza:
nem orvoshoz kell menni, hanem a jegyzőhöz
aug. 29. 01:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!