Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Érdemes lenne orvoshoz mennem,...

Érdemes lenne orvoshoz mennem, ha zavar a szomszéd tuc-tuc zenéje?

Figyelt kérdés

Ugy értem, valami nyugtatót feliratni?

Már szóltunk neki szépen, csúnyán, mindenhogy, nem érdekli.

Ráadásul nem is alattunk, hanem kettővel alattunk lakik, elég zűrös figura.

Nézem a tévét és közben tuc-tuc, meg techno zene... Hallom tv közben is, pedig már direkt felhangositottam.

Nekem úgy tűnik, hogy az alattam lakokat (akik közelebb vannak hozzá) annyira nem zavarja csak engem.

Gyengék az idegeim?

aug. 18. 19:06
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk mindig a kertben nyomatják, ilyenkor meg kell őket dobálni sonkával, mert a szép szóból nem értenek
aug. 18. 19:12
 2/19 anonim ***** válasza:
53%
Tucc tucc, technó zene a drogosok zenéje. Szóval tuti azok. Nem veled van a baj. Szólj a közös képviselőnek.
aug. 18. 19:14
 3/19 A kérdező kommentje:
Szóltunk mi már mindenkinek... De nem történik semmi.. Néha napokig csend van, de aztán újraélednek.
aug. 18. 19:16
 4/19 anonim ***** válasza:
95%
Ne tedd magad tönkre, dolgozz rajta hogy el tudj költözni.
aug. 18. 19:21
 5/19 A kérdező kommentje:
Előbb utóbb az lesz belőle. Pedig eddig olyan jó ház volt. 6 emeletes tégla és nemreg újítottuk fel teljesen.
aug. 18. 19:28
 6/19 anonim ***** válasza:
85%

#4:

Hagyjátok már abba ezt a gyökér sablon #költözzélel maszlagot a fenébe! Mi a büdös francért ő költözzön el egy kábszis hülyegyerek miatt?!

aug. 18. 19:28
 7/19 anonim válasza:
76%
Teljesen igaza van a 19:28-asnak. Nem kell elköltöznöd. A deviáns gyökér kapja magát össze szépen, ha emberek között akar élni.
aug. 18. 19:32
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

A nyugtató legyen az utolsó mentsvárad!

A hülye szomszéd nem ér annyit, hogy ráfüggj a gyógyszerekre, és tönkretedd magad. Azzal leállni nem lesz egyszerű, és az adagok csökkentése szorongástól kezdve rossz közérzeten át mindent is okozhat. Ahhoz képest a szomszéd zenéje csak egy csepp a tengerben.

Vegyél valamilyen zajszűrős fülhallgatót, és nézd azzal a tv-t, vagy használj füldugót alváshoz.

aug. 18. 19:33
 9/19 A kérdező kommentje:
Jó de mit csináljak a devians gyökérrel? Én egy nő vagyok. Egyedül élek. Ráadásul tényleg azt nem értem hogy az alattam lakokat miért nem idegesíti annyira mint engem. Ebből gondolom, hogy talán velem van a baj?
aug. 18. 19:36
 10/19 anonim ***** válasza:
96%

#9: Kérdezed is az alattad lakót?

Egyébként mi ez a hülyeség, hogy mindenki drogos aki ilyen zenét hallgat?

A metálosok mind sátánisták akkor?

aug. 18. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!