Ha nekem vidéki lakcímem van, adhatok meg budapesti lakcímet állásra jelentkezéskor? Mi ilyenkor a teendő?
Az önéletrajzodban feltüntett cím gyakorlatilag levelezési cím. Az bármi lehet. A barátod bp-i címe is, de valóban, akkor legyen ott kint a te neved is, hátha oda postáznak valamit.
De szerintem nem lenne hátrány a vidéki címet sem megadnod. Gondolom ez szüleid címe, ahol jelenleg te is laksz, és ha lesz Bp-en állásod, akkor ott bérelsz egy lakást magadnak. Ez így teljesen kézenfekvő, ezen aligha problémázik egy cég.
Ha fölvesznek, akkor majd a bérleményed címét add meg nekik, aztán kész. Ennél többet nem kell vele foglalkozni.
Akkor csakis úgy működik, ha ideigleinesre bejelent a rokonom? Vagy magamat kell bejelenteni?
Az utiköltség térítés miatt a vidékieket hátrányban részesítik, én 40 km-re lakom Pesttől. Ezért adnák meg pesti lakcímet inkább. Nem költöznék Pestre, bejárnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!