Felnőtt férfi szüleivel él, mennyire elfogadható?
Figyelt kérdés
10 évig házasságban éltem, közös ház volt. mikor elváltunk maradtam a gyerekekkel a házban, ex férjem vissza költözött a szüleihez. én anno felajánlottam, hogy ajuk el, vagy jöjjön ő ide, megyünk mi el. de így állapodtunk meg. a nagyobbik gyerek már 18 éves és mindig mondja, hogy ő nem akar úgy élni mint apa, hogy szülőkkel 50 évesen. szerintem is elég gáz amugy. igazából nem az, hogy 50 évesen ott lakik, hanem, hogy semmit nem csinál. az anyja főz, takarít, mos rá. szerintem teljesen más képet kapna az ember róla, ha legalább magának intézné el a dolgait. most van egy párom, aki 40 éves. ugyanez a sztori. elvált, ott hagta családra a házat, mindent. ő is vissza költöztt szüleihez. de ő magának teszi be a mosást, főz, takarít, mintha külön háztartásban élnének. szerintem akkor gáz, ha egy férfi otthon lakik, ha nem csinál semmit. vagy nektek mi a véleményetek erről?aug. 13. 08:24
21/22 anonim válasza:
Minálbérből egyedül nem sok esélyem saját lakásra.
De veszem a saját kajám is,hétvégén szoktunk főzni együtt,én is.
Takarítok,mosok nem csak magamra.
Ezt máshol is megcsinálnam ha tellne rá...
Szégyen vagy sem ennyit tudtam elérni😮💨
Jóbb lenne meghalni de az még odébb van,2örökletes nyűg meg 2 saját valamelyik csak elvisz előbb utobb.
22/22 anonim válasza:
Ha felnőttként élnek együtt, és a fiú kezdi átvenni az öregedő szülőktől a teendőket, az még helyelhető is, nemcsak elfogadható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!