Felnőtt férfi szüleivel él, mennyire elfogadható?
Figyelt kérdés
10 évig házasságban éltem, közös ház volt. mikor elváltunk maradtam a gyerekekkel a házban, ex férjem vissza költözött a szüleihez. én anno felajánlottam, hogy ajuk el, vagy jöjjön ő ide, megyünk mi el. de így állapodtunk meg. a nagyobbik gyerek már 18 éves és mindig mondja, hogy ő nem akar úgy élni mint apa, hogy szülőkkel 50 évesen. szerintem is elég gáz amugy. igazából nem az, hogy 50 évesen ott lakik, hanem, hogy semmit nem csinál. az anyja főz, takarít, mos rá. szerintem teljesen más képet kapna az ember róla, ha legalább magának intézné el a dolgait. most van egy párom, aki 40 éves. ugyanez a sztori. elvált, ott hagta családra a házat, mindent. ő is vissza költöztt szüleihez. de ő magának teszi be a mosást, főz, takarít, mintha külön háztartásban élnének. szerintem akkor gáz, ha egy férfi otthon lakik, ha nem csinál semmit. vagy nektek mi a véleményetek erről?aug. 13. 08:24
11/22 A kérdező kommentje:
nem félre vagoyk értve, engem nem zavar, HA tesz is otthon valamit. csak pont ez az hogy mikor mondom valakinek, hogy 40 évesen szüleivel él, akkor kikerekedik a szemük. holott én ebben nem látok akkora problémát
aug. 13. 10:06
12/22 anonim válasza:
Most az exeden kattogsz??? Nem mindegy neked már mit csinál? 🤨
13/22 anonim válasza:
Ki tudja egyszer lehet,hogy majd a te 18 éves fiad is visszamegy hozzád 50 évesen ha úgy alakul a helyzet,sosem lehet tudni,akkor majd elzavarod?
14/22 A kérdező kommentje:
félre lettem értve, pont nem zavar engem. az exemet leszarom csak példának hoztam fel...
aug. 13. 13:27
15/22 anonim válasza:
Szerintem alapból gáz, mindegy hogy ellátja-e magát. Milyen jó lehet a szülőknek, hogy csak akkor szabadulnak meg a gyereküktől,ha majd meghalnak. Még 40-50 évesen is otthon parazitáskodik a "gyerek". Nem lehet tőle pucéran járkálni, szabadon szexelni, vagy akármi, mert ott van. Ha meg besikerül a kis cicistának egy kapcsolat, akkor majd hozza haza a nőt és lehet ahhoz is alkalmazkodni.
16/22 anonim válasza:
#14 Ha nem zavar, miért kellett a kérdés?
17/22 anonim válasza:
A kérdező felmentési szeretné a jelenlegi párját, azzal, hogy szerinte, ha besegit otthon, az nem ugyanaz, mintha nem. Valójában baromi egészségtelen ennyi idősen tartósan a szülőkkel élni, akkor is, ha jó fiú módjára néha elviszi a szemetet, a zoknijaval pedig eljut a szennyeskosarig. Nyugodj meg kérdező, jelenlegi 40-es párod ugyanúgy mamahoteles, mint a lusta exed, csak "besegit" otthon. De nincs benne igény és ambició az önállóságra.
19/22 anonim válasza:
"Amúgy 50 évesen a szülőknélakni gáz, egy felnőtt embernek kell, hogy igénye legyen a privát szférájára."
Ilyen hozzáállással nem is csodálkozom, hogy a házasságaitok széthullanak. Gondolom a párja mellett is szüksége volt privát szférára, ezért szakítottak.
Azt se értem, hogy ha együtt élek valakivel, akkor nincs másik szoba, ahol élhetem a privát szférámat?
20/22 anonim válasza:
Más is él a szüleivel:
- mert mondjuk házra gyűjt
- mert még nincs párja (akivel összeköltözhetne)
- mert elvált
- stb.
de attól még lehet hogy dolgos ember, bevásárol, segít a házimunkában, főz, lenyírja a füvet, megszereli a zárat, stb.
Tehát nem egy lumpen, sem egy balf@sz.
De az ember hajlamos ítélkezni ha az kívül esik a társadalmi normákon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!