A debreceniek miért vannak rossz véleménnyel Nyíregyházáról?
Figyelt kérdés
Most jártam Nyíregyházán és sokkal rendezettebb a város, sokkal több a zöld terület és az épületek is sokkal szebbek, városiasabbak mint Debrecenben, ráadásul nyugisabb hely is. Miért van sok debreceni rossz, egyfajta lesajnáló véleménnyel Nyíregyházáról?júl. 25. 21:20
1/29 anonim válasza:
Ami Budapesten a Fradi-Újpest, az keleten a Debrecen-Nyíregyháza. Utálják egymást.
Debreceni beszólás: "Pusztulj tírpák!"
Nyíregyházi beszólás:"Húrkások!"
2/29 anonim válasza:
Debreceni vagyok, egy ember sincs az ismerettségi körömben aki negatív véleménnyel lenne Nyíregyházáról, még csak nem is hallottam hasonlóról sem.
3/29 anonim válasza:
Soha nem hallottam még ezt, pedig debreceni vagyok.
4/29 anonim válasza:
Jajj, ne már, én dunántúli vagyok, egy-két nyíregyházit és debrecenit ismerek, de simán hallottam az ellentétről, olyasmi mint nálunk Sopron vs. Győr. Nyilván nem halálkomoly, csak egymás heccelése. De hol él, aki ilyenről nem hallott még?
5/29 anonim válasza:
Nem a hol él a lényeg. Inkább az, hogy kikkel áll le, milyen a környezete.
Nincs jogod érvényteleníteni, amit mondok. Nem hallottam ilyenről.
6/29 anonim válasza:
Budapestiektől hallottam lesajnáló szövegeket Nyíregyházáról, pedig 100x tisztább város és normálisan lehet közlekedni, gyalog se akar minden percen elütni egy biciklis a járdán
7/29 anonim válasza:
Szabolcs eleve nem szívlelt megye mert nehéz a megélhetés és a legkisebb a vásárlóerő, nyilván nagyon sok egyszerű ember él itt, bizonyos részein pedig burjánzó etnikum. nem sokat ér ha szebbnek hat a Nyírség zöldellő dombocskái a kopár Alföldhöz képest, mikor nem bírsz találni egy normális munkahelyet. persze kinek mik az igényei
8/29 anonim válasza:
A tirpákokról ki van jó véleménnyel?? 😃 román szintű emberek.
9/29 A kérdező kommentje:
8# a románok már "kanyarban előznek" minket :D
júl. 25. 22:59
10/29 anonim válasza:
#9 ja a vérlibsik szerint de mindig csak egy mutatóban amiben egyébként olaszokat meg spanyolokat is előzik, mégis fé Románia olaszban dolgozik 🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!