Nyersz a lottón hova költözöl mit csinálsz utána?
Figyelt kérdés
júl. 16. 22:59
11/18 anonim válasza:
Ha a számlámon van a pénz tuti felmondok azaz első.
Elmegyek pár hónapig világkörüli útra, azalatt kigondolom hova tovább
12/18 anonim válasza:
Maradnék belföldön, csak keresnék valami jó helyet. Utána meg élnék nagy lábon.
13/18 anonim válasza:
Nem költöznék el, viszont nyaralóházon gondolkodnék.
35/F
15/18 anonim válasza:
13+
Illetve elindítanák egy anime-központú ifjúsági TV-adót. :-)
16/18 anonim válasza:
Egy részét befektetném, egy részét eljótékonykodnám (család és alapítványok). Vennék egy tengerparti házat, valahol a Mediterránumban és egy lakóautót, amivel időnként útra kelnénk. De egy idő után szerintem valamit "dolgoznék", pl. heti pár órában ingyen csinálnám azt, amihez értek pl. egy alapítványnak, mert nem tudom elképzelni, hogy hátralévő életemben semmit ne csináljak soha többé.
17/18 Mansour válasza:
Attól függ, hogy mennyit. 100-150 millióig egy jobb helyre költöznék, vennék új autót, dolgoznék tovább alkalmazottként és évente egyszer külföldön nyaralnék. 100-150 millió és 1 milliárd között szintén jobb helyre költöznék, de jobb házba is, vennék még egy lakóautót is, indítanék valami vállalkozást és sokat utazgatnék. 1 milliárd felett csak utazgatnék, és aközben dönteném el, hol szeretnék tartósan élni.
18/18 Mansour válasza:
Arra én előfizetnék, lehet hogy még lottónyeremény nélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!