Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Nyersz a lottón hova költözöl...

Nyersz a lottón hova költözöl mit csinálsz utána?

Figyelt kérdés
júl. 16. 22:59
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Izlandra. A többit majd még kitalálom.
júl. 16. 23:13
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Külföldre mennék.
júl. 17. 00:47
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
A 2-es találat 500 forintjából szerintem továbbra is maradnék itthon 😄
júl. 17. 02:14
 4/18 anonim ***** válasza:
48%
Nem mondom meg,mert utánamjössz.
júl. 17. 06:41
 5/18 anonim ***** válasza:
76%

5-ös találatból se megyek sokra. Külföldön egy kis mini garzon talán kijön belőle, aztán megveszem és nullán vagyok.

Inkább csak vennék egy nyaralót a Balatonnál és azt ki tudom adni és termeli vissza a pénzt majd.

júl. 17. 06:44
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Vennék egy tanyát messze az emberektől
júl. 17. 07:21
 7/18 anonim ***** válasza:
Szerintem én vennék egy lakóautót, és elkezdeném bejárni vele a világot. Vagy legalábbis egy részét. Abban élnénk a férjemmel meg a kutyánkkal, oda mennénk ahova csak akarnánk, nem dolgoznánk (legalábbis egy jó darabig). Vagy távmunka, nem tudom, mindegy is. A lényeg a lakóautó és az utazgatás! Nekem ez az álmom, és sajnos az is marad :D
júl. 17. 07:35
 8/18 anonim ***** válasza:
24%

Elég érdekes lenne úgy nyerni a lottón, hogy nem is játszom.

Tudom, ezzel kisebbségben leszek, de kell a francnak milliárdos nagyságú nyeremény.

Sokkal több problémát okoz, amibe a legtöbbek bele sem gondolnak, semmint ami haszna van.

júl. 17. 07:36
 9/18 anonim ***** válasza:
80%

Én csak évente pár szelvényt szoktam megjátszani.

Ha nyernék, szerintem nem változtatnám meg drasztikusan az életemet, lassacskán változatanék a dolgokon. Először is vennék egy új autót, egy szép kis házat. De a munkahelyemen maradnék továbbra is, mert szeretem, de mondjuk átmennék részmunkaidőbe. Aztán nyáron, mikor Magyarországon vagyok, (külföldön lakom) ott is vennék egy házat, egy-két lakást. Utána valamikor pedig majd haza is költöznék, vennék egy telket valahol Pest környékén, amire felépítettem a házamat a saját elképzelésem szerint. Vagy dolgoznék, vagy pedig önkénteskednék (pl ételosztás, idős embereknek étel-kihordás)

júl. 17. 08:32
 10/18 anonim ***** válasza:
75%

A költözés nem olyan dolog, amit elhamarkodnék, szóval előtte alaposan végiggondolnám az egészet, pro és contra listát írnék, csak utána döntenék. A Skandináv országok mindig is vonzottak, de még így sem vagyok 100%-ig biztos abban, hogy busás összeg nyerése után kiköltöznék.

Ha ez nem történne meg, vennék egy lelakott ingatlant, helyre hozatnám, aztán kiadnám apartmannak, vagy hasonló nyaralónak.

júl. 17. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!