Nyersz a lottón hova költözöl mit csinálsz utána?
5-ös találatból se megyek sokra. Külföldön egy kis mini garzon talán kijön belőle, aztán megveszem és nullán vagyok.
Inkább csak vennék egy nyaralót a Balatonnál és azt ki tudom adni és termeli vissza a pénzt majd.
Elég érdekes lenne úgy nyerni a lottón, hogy nem is játszom.
Tudom, ezzel kisebbségben leszek, de kell a francnak milliárdos nagyságú nyeremény.
Sokkal több problémát okoz, amibe a legtöbbek bele sem gondolnak, semmint ami haszna van.
Én csak évente pár szelvényt szoktam megjátszani.
Ha nyernék, szerintem nem változtatnám meg drasztikusan az életemet, lassacskán változatanék a dolgokon. Először is vennék egy új autót, egy szép kis házat. De a munkahelyemen maradnék továbbra is, mert szeretem, de mondjuk átmennék részmunkaidőbe. Aztán nyáron, mikor Magyarországon vagyok, (külföldön lakom) ott is vennék egy házat, egy-két lakást. Utána valamikor pedig majd haza is költöznék, vennék egy telket valahol Pest környékén, amire felépítettem a házamat a saját elképzelésem szerint. Vagy dolgoznék, vagy pedig önkénteskednék (pl ételosztás, idős embereknek étel-kihordás)
A költözés nem olyan dolog, amit elhamarkodnék, szóval előtte alaposan végiggondolnám az egészet, pro és contra listát írnék, csak utána döntenék. A Skandináv országok mindig is vonzottak, de még így sem vagyok 100%-ig biztos abban, hogy busás összeg nyerése után kiköltöznék.
Ha ez nem történne meg, vennék egy lelakott ingatlant, helyre hozatnám, aztán kiadnám apartmannak, vagy hasonló nyaralónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!