Van itt olyan aki amiatt költözött el, mert a szomszédai megutálták? és utána jobb lett neki vagy nem?
a szomszédaim nem köszönnek nagyon, aki meg igen, az is olyan mogorván,
én nem tettem semmit mindig is szépen köszöntem nekik, ha beszélgetni akartak akkor beszélgettem velük, ha segíteni kellett nekik akkor segítettem, soha nem volt konfliktusunk
bár egyzser amikor egy utcabeli, aki sok házzal odébb lakik és nem ismerem annyira, avart égetett tilalmi időben (és ünnepnapon!) akkor kihívtam a polgárőröket mert füst volt és meg lehetett fulladni, a szomszédom helyeselte s, de amikor beszélt ezzel az avarégetővel akkor neki adott igazat - ezt hallottam mert a kertben dolgoztam a bokrok mögött gazoltam csendben és nem tudták, hogy ott vagyok....
amióta nekik rosszabbul megy nekem meg ugyanúgy, azóta ilyenek, én legalábbis ehhez tudom kötni
de ez a jobban megy csak látszat ha úgy vesszük mert egyéb problémák jöttek (egészségügyi és magánéleti amit nem teszek közszemlére)
én legalábbis erre gondolok,
kertes házban lakom vidéken, Pest mellett, de ez egyre kezd elviselhetetlenebb lenni, hogy kiutálnak engem
valaki még?
nekem ugyanúgy megy mint eddig- de csak látszólag
nekik meg rosszabbul megy
ah szóltam én többször is, de hiába
és nem szomszéd, pár házzal lakik odébb de a füst odamegy mindenhová, csak őt ez nem érdekli
na de így élni, hogy még köszönni sem szoktak és aki meg köszön az is olyan haragosan kedvetlenül távolságtartóan
régen ez nem így volt
régebben öszejártunk, beszélgettünk, mostanában meg semmi
hogyan romolhatott le így minden?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!