Ki várja már a lehűlést?Kinek van már elege a hőségből?
Figyelt kérdés
Talán a nyugati országrészben élőknek most a legjobb ott nem lesz olyan meleg mint itt a középső országrészben vagy az Alföldön.júl. 14. 01:20
11/22 anonim válasza:
Már nagyon. Felénk nem is tudom, hány hete nem esett az eső, de még csak szemerkélés sem volt. Fülledt is a levegő, éjjel se nagyon hűl le, szóval már nagyon jól esne a hűvös idő.
12/22 anonim válasza:
Ki megy holnap táppénzre?
- inkább így kellett volna feltenni a kérdést :-)
13/22 anonim válasza:
Én nem várom, mert balatonparti nyaralóban töltöm a nyarat.
14/22 anonim válasza:
Én meg Cipruson voltam, attól még nem akarom, hogy örök nyár legyen. Na és melyik városban van a Balaton-parti nyaraló?
16/22 anonim válasza:
Itt azért elviselhetőbb a kánikula főleg, hogy minden 2-3 órában lejárok a strandra, gyalog negyed óra a faluból.
17/22 anonim válasza:
2: Én nagyon jól vagyok vele, köszönöm. Csak azért mondom, mert ne beszéljünk már más nevében.
18/22 anonim válasza:
17+
Attól még egyetértek, hogy 2 hét alatt ez már túlmegy egy határon és így 2 héttel már megértem az embereket. De én teljesen jól vagyok, túráztam is az elmúlt héten kétszer. Élek és nem kaptam hőgutát. Mindenki egyedi.
19/22 anonim válasza:
"Itt azért elviselhetőbb a kánikula főleg, hogy minden 2-3 órában lejárok a strandra, gyalog negyed óra a faluból."
Már elnézést, de akkor ez nem Balaton-parti nyaraló, hanem nyaraló egy Balaton-parti településen. A Balaton-parti nyaraló közvetlenül a tó mellé épül, a kertedből belemész a Balatonba. Nem mindegy.
20/22 anonim válasza:
#19 mindenbe bele lehet kötni, de akkor is itt a balaton 10-15 perc séta, olyan házzal itt nem nagyon találkozol ami közvetlenül partra épült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!