Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ki várja már a lehűlést?Kinek...

Ki várja már a lehűlést?Kinek van már elege a hőségből?

Figyelt kérdés
Talán a nyugati országrészben élőknek most a legjobb ott nem lesz olyan meleg mint itt a középső országrészben vagy az Alföldön.

júl. 14. 01:20
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Már nagyon. Felénk nem is tudom, hány hete nem esett az eső, de még csak szemerkélés sem volt. Fülledt is a levegő, éjjel se nagyon hűl le, szóval már nagyon jól esne a hűvös idő.
júl. 14. 19:25
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Ki megy holnap táppénzre?

- inkább így kellett volna feltenni a kérdést :-)

júl. 14. 19:58
 13/22 anonim ***** válasza:
35%
Én nem várom, mert balatonparti nyaralóban töltöm a nyarat.
júl. 15. 05:18
 14/22 anonim ***** válasza:
90%
Én meg Cipruson voltam, attól még nem akarom, hogy örök nyár legyen. Na és melyik városban van a Balaton-parti nyaraló?
júl. 15. 07:04
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Balatonberény
júl. 15. 09:52
 16/22 anonim ***** válasza:
40%
Itt azért elviselhetőbb a kánikula főleg, hogy minden 2-3 órában lejárok a strandra, gyalog negyed óra a faluból.
júl. 15. 09:54
 17/22 anonim ***** válasza:
23%
2: Én nagyon jól vagyok vele, köszönöm. Csak azért mondom, mert ne beszéljünk már más nevében.
júl. 15. 16:41
 18/22 anonim ***** válasza:
32%

17+

Attól még egyetértek, hogy 2 hét alatt ez már túlmegy egy határon és így 2 héttel már megértem az embereket. De én teljesen jól vagyok, túráztam is az elmúlt héten kétszer. Élek és nem kaptam hőgutát. Mindenki egyedi.

júl. 15. 16:43
 19/22 anonim ***** válasza:
68%

"Itt azért elviselhetőbb a kánikula főleg, hogy minden 2-3 órában lejárok a strandra, gyalog negyed óra a faluból."

Már elnézést, de akkor ez nem Balaton-parti nyaraló, hanem nyaraló egy Balaton-parti településen. A Balaton-parti nyaraló közvetlenül a tó mellé épül, a kertedből belemész a Balatonba. Nem mindegy.

júl. 16. 15:54
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
#19 mindenbe bele lehet kötni, de akkor is itt a balaton 10-15 perc séta, olyan házzal itt nem nagyon találkozol ami közvetlenül partra épült.
júl. 17. 11:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!