Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ki várja már a lehűlést?Kinek...

Ki várja már a lehűlést?Kinek van már elege a hőségből?

Figyelt kérdés
Talán a nyugati országrészben élőknek most a legjobb ott nem lesz olyan meleg mint itt a középső országrészben vagy az Alföldön.

júl. 14. 01:20
A kérdező szavazást indított:
Várom a lehűlést,elegem van a hőségből
Én szeretem a hőséget
Itt ahol én lakom nincs hőség
55 szavazat
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
Én most azt várom hogy érjen ide a vihar Budapestre,kicsit frissüljön fel a levegő.
júl. 14. 01:22
 2/22 anonim ***** válasza:
91%
Senki se bírja ezt a meleget hidd el. Általába egész nap a házba tespedek mert ott legalább hűvös van. Nem ajánlom a kimenetele a 40 fokos melegben. Max 18-19 vagy akár 20 óra felé megyek ki, akkor a legérdemesebb.
júl. 14. 01:25
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Kecskeméten ma és tegnap is 39 fok volt árnyékban, és este 9 körül se ment 30 fok alá a hőmérséklet. Bent is kb ennyi van. A ventilátor napi 24 órában megy, közvetlenül magamra irányítva. Gondolhatod hogy várom a lehülést. Aludni sem igazán bírok pár óránál többet hajnalban. Hőszigetelés, és légkondi sajnos nincs
júl. 14. 01:44
 4/22 anonim ***** válasza:
62%
Visszahűlhetne 2-3-4 fokot, de a nyarat alapvetően szeretem!
júl. 14. 04:29
 5/22 anonim ***** válasza:
84%

Érdekes az emberi szervezet, most itt 30 fok van, és megpusztulok egész éjjel, tiszta víz a párna, de ha 5 fokkal hidegebb lenne, akkor meg hosszúgatyában, pulóverben dideregnék....

Ha még 2 fokkal is kevesebb lenne, már nyomnám is be a konvektort...

És akkor ilyenek vannak, hogy a nap felszíni hője, láva, wolfram olvadáspontja, blablabla...

júl. 14. 05:01
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
27 (max. 28) fokban már vígan elvagyok!
júl. 14. 05:19
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Alföldön élek, minden kiégett már...
júl. 14. 06:40
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
7, Ez tragikus, persze van itt egy-két elmebeteg szoláriumszökevény, aki szerint ez teljesen normális. Most néztem meg hat évvel ezelőtti videót, fickó klímát tesztel. Azt mondja az elején: "- Most lesz a nyár legfóróbb hete, 32-33 fokkal!". Gondoltam magamban, hogy "-Ha-ha!". Hat év alatt ennyit változott.
júl. 14. 09:25
 9/22 anonim ***** válasza:
0%

#8-as.

Pont 6 évvel ezelőtt költöztünk Németországból Magyarországra.

Akkor itt az emberek már elájultak a 32 fokos melegtől.

Németországban akkor a legmagasabb hőmérséklet 39,5 fok volt.

júl. 14. 17:24
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

9, Egy adatot írsz, és ebből vonsz le messzebb menő következtetést. Csak hogy ez nem így működik, még szakmunkás szinten sem. Berlin júliusi átlaghőmérséklete 19,2 fok, míg Budapesté 20,8. Nem lehet egy kiragadott adat alapján lefektetni valamit. Németországban elvétve van 39 fok. Ez egy természettudományos tény. De hogy ne menjünk messzire, Budapesten jelenleg 33 Celsius fok van, Berlinben 24.

De kezd elegem lenni azokból, akik lépten-nyomon hülyeségeket írkálnak!

júl. 14. 17:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!