Miért állnak mellém minden este a parkolóban mikor üres az egész parkoló?
Figyelt kérdés
Tudom ritka az ilyen de olyan helyen lakom ahol 1 autóra 4-5 parkolóhely jut. Én direkt távolabb állok meg, meg kisbuszom van ami kicsit szélesebb és sokszor pakolok bele oldalt vagy a vezetőfülkébe. Erre sokszor azt tapasztalom hogy hiába üres a parkoló, hiába állok messzebb a háztól, mellém állnak, én meg nem tudok pakolni. És mindig más, nem arról van szó egy sofőr csinálja.2024. júl. 6. 19:58
11/11 toki01 válasza:
Ugyanez a problémám nekem is! Pl.: Messze hátra szoktam állni az a.chan parkolóban, ahol rengeteg hely van és a gyökér oda passzírozza be az autóját mellém úgy, hogy leakasztja a behajtott tükrömet kiszálláskor ( körbekamerás az autóm ), vagy én vagy az asszony nem tud normálisan beszállni. Mindegy milyen autóval megyek. Mindegyik autóm össze lett b.szva a rányitogatásokkal. Teljesen megértem azokat, akik üres parkolóban két helyet foglalnak emiatt, persze ekkor ők lesznek gyökérnek kikiáltva.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!