Akik kertes házban élnek lenézik azokat, akik lakásban élnek és kevesebb ház körüli munkához értenek?
Érdekes dolog ez a kertes ház is. Felénk az egyik szomszéd reggel fát vág a másik délután fű kaszál a harmadik este nyomatja a fűnyírót. A negyedik szimplán csak úgy bömbölteti a zenét, hogy a fél világ hallja. De legalább már nincs az mint régen, hogy a szomszédból árad a disznó szar szag meg délutáni égetés füstje. Ja és egész este ugatnak a rohadt kutyák.
Ha otthon vagyok anyám amúgy a lakásban cigizik, testvéremék zajonganak, majd nekiállnak főzni és kajaszag terjeng mindenhol. Ezekhez képest a kis panellakásom a nyugalom szigete.
Én is már sokszor hallottam, hogy "nem tudnék lakásban élni", "nem tudnék panelban élni". Valóban rosszul tud esni az ilyesmi. A legrosszabbul az esett mikor egy gazdag ismerősünk latogatóban volt az amúgy nagy és szép lakásunkban, és mondta, hogy itt neki klausztrofóbiája lenne, ha itt kellene élnie.
Másnak az az otthona, amit ők egy-egy ilyen megjegyzéssel szinte az undorító kategóriába sorolnak.
Én forditva tapasztalom.
Sok falusi se ért semmihez.Minket azok is lenéznek,mert nekünk állatok is vannak,kert.Hagyományos falusi élet.
Meg akkor is beszólnak,ha új ruhád van,bútorod,kutyád,macskád.
Vannak ilyen bunkók.A kedvencem az,amikor az éhenkószár magyaráz,akinek kenyerre se futja,én meg télen beülök a szobába és hízott libamájat eszek az állatokkal,mert megtehetem.
Senkit nem néznek le amiatt,milyen helyen szeret lakni.Aki meg pofázik,ugyis beszólok neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!