Van jogom ebben az esetben szólni a szomszédnak?
Faluban lakom kertes házban. Van egy 2 hónapos kislányom aki szerencsére jó alvó. Viszont hétvégente a szomszéd már reggel 7:30 körül füvet nyír, hangosan hallgatja a zenét, flexel, kiabál stb. Mivel pici még a lányom délután is kéne neki aludnia, viszont a szomszédunknak a vasárnap délutáni programja ugyanezek amiket már említettem. Hétköznap semmi probléma nincs, de ezek a hétvégék főleg a vasárnapok borzalmasak.
Másoknak említettem a problémát akik azt mondták hogy semmi jogom nincs szólni, mert nem este 22:00 és reggel 06:00 között hangoskodik.
Mit tehetnék?
Aki egy vasárnapi fűnyírásért feljelentget, az nem való emberi társadalomba.
Pont így lehet kialakítani olyan szomszédi viszonyt, hogy visszakapod abban a másodpercben, ha te csinálsz valamit, ami őket zavarhatja, még akkor is, ha nem nagy dolog és egyébként nem balhéztak volna...
Engem meg a szomszéd gyerekei (3) idegesít néha hogy kinn üvöltenek minden nap...és?
Lehet menni tanyára.
Önkormányzat. Helyi rendeletek. Nézz utána.
Nagyon nincs rendben.
"Aki egy vasárnapi fűnyírásért feljelentget, az nem való emberi társadalomba."
Mondjuk az sem aki vasárnap reggel áll neki füvet nyírni leszarva, hogy mások szeretnének pihenni is.
Én sem hagyom abba az értelmes időben! történő zajosabb elfoglaltságot, csak mert szomszéd anyuka problémázik.
Az az ő baja, csukja be az ablakot.
Kérdező lett egy gyereked, de attól nem fog megállni az élet. Hogyne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!