Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Van jogom ebben az esetben...

Van jogom ebben az esetben szólni a szomszédnak?

Figyelt kérdés

Faluban lakom kertes házban. Van egy 2 hónapos kislányom aki szerencsére jó alvó. Viszont hétvégente a szomszéd már reggel 7:30 körül füvet nyír, hangosan hallgatja a zenét, flexel, kiabál stb. Mivel pici még a lányom délután is kéne neki aludnia, viszont a szomszédunknak a vasárnap délutáni programja ugyanezek amiket már említettem. Hétköznap semmi probléma nincs, de ezek a hétvégék főleg a vasárnapok borzalmasak.

Másoknak említettem a problémát akik azt mondták hogy semmi jogom nincs szólni, mert nem este 22:00 és reggel 06:00 között hangoskodik.

Mit tehetnék?

2024. jún. 9. 09:36
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
64%
Nem körülötted forog a kva világ,csak azért mert gyereked van!!!! Fuj de irritál a fajtád!!!
2024. jún. 9. 16:46
 22/33 anonim ***** válasza:
72%

Aki egy vasárnapi fűnyírásért feljelentget, az nem való emberi társadalomba.

Pont így lehet kialakítani olyan szomszédi viszonyt, hogy visszakapod abban a másodpercben, ha te csinálsz valamit, ami őket zavarhatja, még akkor is, ha nem nagy dolog és egyébként nem balhéztak volna...

2024. jún. 9. 16:47
 23/33 anonim ***** válasza:
77%

Engem meg a szomszéd gyerekei (3) idegesít néha hogy kinn üvöltenek minden nap...és?

Lehet menni tanyára.

2024. jún. 9. 19:46
 24/33 anonim ***** válasza:
78%
Jobb, ha a gyerek nem ahhoz szökik, hogy néma csönd van, amikor alszik. Nagyon jól hozzá tudnak szokni a picik a zajokhoz. A hangos zene, kiabálás más kategória, azt felnőttnek, gyereknek sem kell soha tolerálnia. Szólsz szépen, ha nem működik, feljelentés. De a fűnyírás nem ez a kategória. Hadd nyírjam
2024. jún. 9. 20:01
 25/33 anonim ***** válasza:
42%

Önkormányzat. Helyi rendeletek. Nézz utána.

Nagyon nincs rendben.

2024. jún. 9. 20:24
 26/33 anonim ***** válasza:
29%

"Aki egy vasárnapi fűnyírásért feljelentget, az nem való emberi társadalomba."

Mondjuk az sem aki vasárnap reggel áll neki füvet nyírni leszarva, hogy mások szeretnének pihenni is.

2024. jún. 9. 20:27
 27/33 anonim ***** válasza:
75%
Amugy erdekes hogy a magyarok kepesek megfojtani egymast egy kanal vizben ilyen banalis dolgokert mint a funyiras, mig mas orszagokban franc se szol erte.
2024. jún. 9. 20:48
 28/33 anonim ***** válasza:
0%
Én kifejezetten szeretem a funyiro hangjat,meg hulla faradtan is tudok tole csucsulni.
2024. jún. 9. 22:58
 29/33 anonim ***** válasza:
50%

Én sem hagyom abba az értelmes időben! történő zajosabb elfoglaltságot, csak mert szomszéd anyuka problémázik.

Az az ő baja, csukja be az ablakot.

Kérdező lett egy gyereked, de attól nem fog megállni az élet. Hogyne.

2024. jún. 10. 13:57
 30/33 anonim ***** válasza:
0%
29 én már csak azért is jobban csinálnám :D :D
2024. jún. 10. 14:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!