Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Időskori demencia vagy szimpla...

Időskori demencia vagy szimpla rosszundulatúság?

Figyelt kérdés

80 éves szomszédomról van szó. Átdobálta a valahonnét összeszedett piás üvegeket a kertünkbe, míg le nem bukott. Azóta nem köszönök neki, mert lebuktattam és amúgy is megsértődött. Ha az udvaron vagyunk és valakivel beszélgetünk vagy bármit tevékenykedünk, akkor rögtön bekapcsol valami gépet, hogy hangosabb legyen, mint mi.

Ez lehet már demencia vagy simán utálatból teszi?

(Nagyon sok egyen dolog van még, amiket most nem részleteznék)

Egyáltalán meddig aktív egy ember? Ez 80 évesen egész nap kint kalapol az udvaron.

jún. 3. 20:34
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy csak simán idegesíteni szeretne

Hogy meddig aktív egy ember?

Ez nagyon sok mindentől függ

Pl. Életvitel, sportolsz e valamit és ha igen akkor mit, és végül de nem utolsó sorban a genetika is

Szóval ezt nagyon embere válogatja én úgy gondolom, hogy valaki még akár 100 évesen is lehet aktív, ha tesz érte eleget

jún. 3. 20:41
 2/8 anonim ***** válasza:

Nagyapám 83 éves korában lecseréltette a kerítését a hobbitelküknek, de beállt ő is dolgozni, hogy annyival kevesebb embert kelljen fizetni. Bírta a tempót a nála 40-50 évvel fiatalabbakkal aznap.

Utána ugyan 3 napig pihengetett, de arra az egy napra felszívta magát.

Szóval lassú tempóban simán lehet elegendő ereje egy 80 évesnek is kinn tevékenykedni nap mint nap.

jún. 3. 21:51
 3/8 A kérdező kommentje:
Akkor legalább még 5 évig boldogít minket.
jún. 3. 21:55
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szimpla rosszindulatúság. Ugyanezt csinálta a 40 éves szomszédom. Átdobálta a saját szemetét a kertünkbe, én meg láttam 10 méterről. Szóltam neki aztán még besértődött, meg megpróbálta kimagyarázni ritkábban nyírjuk a füvet úgy sem látszódik. Szépen visszadobáltam a szemetét majd megmondtam neki hogy megetetem vele ha még egyszer ilyet csinál.
jún. 4. 20:28
 5/8 anonim ***** válasza:

Csak nem a közös szomszédunk?

Ja, ő meghalt. Egy darabig igyekezett nálunk is ezt csinálni a tata. Mivel nálunk kamerarendszer van, felvettem az egészet. Ment a jegyzőnek, birtokvédelem, rongálás miatt feljelentettem, ment neki a bírság. Kifizette, folytatta.

Apukám meg a férjem átmentek hozzá beszélgetni. Tudni kell, hogy apám a katonai rendészet tisztje volt, ritkán és halkan beszél, de akkor figyelni kell rá. Olyan sikeres volt a társalgás, hogy 1: a férjem némileg fél aputól, pedig elvileg semmi toxikusat nem mondott az öregem; 2: amíg ki nem itta magát a világból ez a szarházi, soha többet nem szemetelt hozzánk és előreköszönt mindig.

Érdemes elbeszélgetni vele higgadtan és a jegyzőnél birtokvédelmet is kérni.

jún. 14. 12:08
 6/8 A kérdező kommentje:
Mennyi bírságot kapott?
jún. 14. 12:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Kétszer kapott, először 100e, mert valami lejárt vegyszer is volt közte, utána 500e, mert visszaeső volt, illetve veszélyes hulladék is volt közte, elemek meg akkumulátorok, illetve nyitott növényvédőszer.
jún. 14. 20:41
 8/8 A kérdező kommentje:
Ez nagyon jól hangzik.
jún. 15. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!