A kettő közül hol élnél: Wales vagy Észtország?
Figyelt kérdés
máj. 31. 14:20
1/14 anonim válasza:
Észtország, ha csak a kettő közül lehet választani.
2/14 Potyondi Gergely válasza:
Én is inkább Észtországban élnék, mint Wales-ben.
4/14 anonim válasza:
Mindkettő érdekes ország: először Wales-ban.
6/14 anonim válasza:
Wales, egyértelműen.
Jobb az éghajlat (enyhébb),
angolul beszélek valamennyit (sokkal többet, mint észtül).
Az is Wales mellett szól, hogy mind Wales, mind Észtország eléggé vidékies jellegű, de Cardiffból (és egész Walesből) hamar eljuthatok egy világvárosba, Londonba.
7/14 anonim válasza:
Wales-ben, Egyesült Királyságban azért sokkal magasabb jelenleg az életszínvonal, a nyelv is könnyebb, élni mindenképp oda mennék.
Észtország is szép viszont ettől függetlenül, szívesen látogatok oda mint turista.
8/14 anonim válasza:
Wales. Egyértelmű. Egy putler közelében fekvő kis államba, ahol elég rosszak lehetnek a munkalehetőségek és a nyelvet se ismerem, nem mennék én se.
9/14 anonim válasza:
Wales. Észtország egyébként fejlett, viszont ultranacionalista ország (lettek és litvánok is), ami külföldiként nem olyan jó. 10-15 éve még Észtországot mondtam volna.
10/14 anonim válasza:
Több minden szól Wales mellett, nekem egyedül a túlzott alkoholizmusuk nem tetszik, ami amúgy egész Egyesült Királyságra jellemző, láttam mi van ott pl. újévkor, az nagyon nem vonz. Minden más tekintetben talán előnyösebb lenne ott élni. De Észtország is szép hely amúgy, csak kissé hideg van. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!