Most mi ez a pártfordulás?
Nem rosszból de a feleséged a háttérből kritizálta Marit ami persze jogos.
És most hogy visszament Mari élőbe már lehet nem mer neki szólni a feleséged.
Mert mikor Mari megjelent megint azóta nem szól a feleséged csak mikor távol volt...
Szerintem rájött az igazságra nagy nehezen.
Se te, sem mások nem tudják eldönteni hogy Pistinek mi a jó.
Vannak beléd nevelt dogmák, amik miatt egyetlen szempontból látod a dolgokat, így nem tudod egy szélesebb, több szemszögből teljes képet nyújtó nézőpontból szemlélni az eseményeket, dolgokat.
Ebben az esetben pl. egy üzletember azt mondaná, hogy jobb egy jól menő bizniszben benne lenni 50%al, mint 0%al egyeben sem :)
Lehet, hogy Pistinek esélye sincs másik asszonykára, éljen egyedül, magányosan és szomorúan punci nélkül csak mert igaza van?
Lehet hogy megbeszélték hogy más a libidójuk és egy nyitott kapcsolattal megoldották.
Nincs abban semmi szégyen, mindenki olyan életet válasszon a lehetőségek függvényében, ami a leginkább boldoggá teszi őt. Mások csak olyat tudnak tanácsolni, ami másoknak jó, senki nincs a helyében.
Az asszonykád valószínűleg belátta ezt.
ha szeretnéd hogy csakazértis neked legyen igazad, akkor hozd össze egy másik csajjal :)
1. Rájött h Pisti menthetetlen.
2. Rájött, hogy neki semmi koze hozzá, higy bacca el az életet Pisti.
Pisti közben az asszonyod kezelgette, míg Mari miatt búslakodott.
Mikor Mari visszajött, Pisti lapátra tette az asszonyod.
Szívesen
Családi barát.
Vidéken még törődnek a közegükkel az emberek, nem csak belerúgják az árokba aki fekszik az út mellett :)
Én is pl. a családi házas kisvárosban ahol felnőttem, minden szomszédot ismertem, átjártunk egymáshoz, segítettünk egymásnak.
Nagyobb városban bérlakásban a köszönés is luxus lett, senki nevét nem tudtam, azét sem akitől egy vékony fal választott el.
Most megint családiban lakom, és ha nem is vagyok annyira jó viszonyban mint a szülővárosomban, de tudom a szomszédok nevét, néha beszélgetek velük ha összefutunk az utcán vagy a kerti munkáknál.
Ez ilyen, minél jobban összezsúfolják az embereket annál jobban távolságot tartanak. Mert muszáj is...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!