Tanyán lakók! Ti nem féltetek soha, hogy egyszer
betörnek hozzátok?
Figyelt kérdés
Egy tanyán szerintem jobban ki van téve az ember annak hogy betörnek hozzá, például kamera maximum a tanya területén van de a környéken térfigyelő kamerák nagy eséllyel nincsenek, sokszor nincs szomszéd aki esetleg tetten érhetné, nincs akinek feltűnne a gyanús mozgás a környéken.
Hevederzár ajto belsejére rácsos ablak , fegyver minden helyiségben .
máj. 26. 16:41
2/14 anonim válasza:
Ismerősöm lakik tanyán, neki rohadt nagy kutyái vannak. Oda senki be nem megy, akit nem családtag kísér. (De hogy akkor mi lenne, ha a kutyákat valahogy kiiktatnák a behatolók, azt nem tudom.)
máj. 26. 16:43
3/14 anonim válasza:
Mi benn laktunk belvárosban (Szeged) és kétszer törtek be hozzánk. Kiköltöztünk tanyára (Ásotthalom) és én nagyon rettegtem, mert ott éjjel gyakran vonultak emberek felénk a férjem még kinn dolgozott akkoriban külföldön. Két kicsi gyerekkel ott voltam egyedül a semmi közepén. Visszaköltöztünk Szegedre.
máj. 26. 16:45
4/14 anonim válasza:
Fel kell szerelni egy olyan kamerát amin automatikusan felkapcsol a világítás ha mozgást észlel. Eddig ez nálam bevált. Riadtam már fel arra az éjszaka közepén, hogy valaki mászkált. Mire felkaptam a telefont, hogy megnézzem kamerán már csak éppen a hátukat láttam halványan, ahogy futnak elfelé.
máj. 26. 16:48
5/14 anonim válasza:
Mert ha félek, akkor nem törnek be hozzánk?
Ha bemegy, bemegy. Kamera felveszi, rendőrség meg majd teszi a dolgát. Amíg anyagi károm keletkezik addig nem érdekel. Laptopot meg tv-t tudok venni másikat, pénzt nem tartok otthon sokat, azt is keresek.
máj. 26. 16:49
6/14 anonim válasza:
A törvény úgy szól hogy éjjel korlátlan erővel megvédheted magad a lakásodban. Magyarán ha betör éjjel hozzám valaki némán akkor én is néma maradok és csak akkor veszi észre hogy ott vagyok amikor a 30cm-es kenyérvágó késemmel átvágom a nyakát..
Kint az udvaron annyi a különbség hogy ..ha van nála fegyver.. akkor ugyanígy az első csapást én mérhetem rá. A bíróság fel fog menteni.
Ezután minden betörőt zsákban visznek el. Ezután legyen merszük betörni.
máj. 26. 17:03
7/14 anonim válasza:
A horrorfilmekben laknak tanyán, még örülnek is ha betéved valaki.
máj. 26. 17:16
8/14 anonim válasza:
Minden járókelőre bepisilve a félelemtől városban sem lehet lakni.
máj. 26. 17:35
9/14 anonim válasza:
5
"Kamera felveszi, rendőrség meg majd teszi a dolgát. "
Amikor kinyírnak már csak a kamerafelvételt játszhatják le a temetéseden. :P
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!