Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit tegyek, ha feltételezhetőe...

Mit tegyek, ha feltételezhetően egy hajléktalan van a szintünkön/egy szinttel a lakásom felett?

Figyelt kérdés
Egyik éjszaka hazajöttünk háromkor, bezártam az ajtót, majd fura emberi hangra lettem figyelmes. Nyögésszerű volt, de megnyugtattak a barátnőim, hogy ez csak a szél volt, aztán jött egy hosszabb, jóval markánsabb hang. Ekkor már egymásra néztünk és biztosak voltunk benne, hogy egy ember van itt, és valóban fura hangok voltak kb. egy órán keresztül. Ilyenkor mit kéne csinálni?

2022. febr. 2. 10:07
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:
Kint volt egyébként lakáson kívül, valahol a lépcsőházban.
2022. febr. 2. 10:08
 2/24 anonim ***** válasza:
92%
Kihívod a rendőrt, vagy ha meg akarod őket kímélni egy hülyeségtől, akkor csak simán elűzöd a csövit.
2022. febr. 2. 10:13
 3/24 A kérdező kommentje:

Félek tőle valójában. 21 éves lány vagyok, igazából félelmetes számomra, hogy van kint valaki, aki nem ide tartozik, de közben meg amíg nem bánt, nem szeretnék rendőrt hívni.

De köszönöm a választ, ha nagyon elegem lenne, így fogok tenni.

2022. febr. 2. 10:16
 4/24 A kérdező kommentje:
Gondolkodtam én is a rendőrön, de nem tudom, hogy erre ki lehet őket hívni, hiszen mint mondtam, konkrétan nem csinált semmi olyat, nem akart betörni.
2022. febr. 2. 10:17
 5/24 anonim ***** válasza:
93%
Ha olyan lépcsőházban van, ahol nem ő lakik, az igenis lehet probléma.. Én sem feltétlenül hívnék rendőrt, de a közös képviselőnek szólnék.
2022. febr. 2. 10:23
 6/24 anonim ***** válasza:
89%
de először győződj meg róla hogy valóban ott van e... de azon a szinten lakó emberek nem látták, nem szóltak neki?
2022. febr. 2. 10:44
 7/24 anonim ***** válasza:
90%
Nem túl megalapozott feltételezés. Ha hajnalban markáns nyögéssszerű hangok jönnek, a legkézenfekvőbb magyarázat, hogy a szomszéd szexel. Nyugi.
2022. febr. 2. 10:55
 8/24 A kérdező kommentje:

Ez nem olyan volt, konkrétan a folyosóról jött, és egyedül egy férfitől, aki magában nyögdécsel. Nem szexuális, inkább para jellege volt.

6-os egyébként már számolt be arról az egyik szomszéd, hogy valaki éjszaka szokott a lépcsőn ülni, stb. de nem tesznek semmit ők sem.

2022. febr. 2. 11:03
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem hívsz rendőrt vagy gondnokot?????
2022. febr. 2. 12:01
 10/24 anonim ***** válasza:
96%

Miért gondoltál egyből hajléktalanra? Arra nem gondoltál, hogy valamelyik szomszéd időnként eljár kocsmázni, és részegen dülöngélve jár haza, meg-megállva a lépcsőn szenved? Vagy esetleg egy idősebb, nehezen mozgó, kezdődő demens szomszéd járkál fel-alá éjszaka?

Különben a lépcsőházatokba be lehet jutni kulcs nélkül?

2022. febr. 2. 12:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!