Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit tegyek, ha feltételezhetőe...

Mit tegyek, ha feltételezhetően egy hajléktalan van a szintünkön/egy szinttel a lakásom felett?

Figyelt kérdés
Egyik éjszaka hazajöttünk háromkor, bezártam az ajtót, majd fura emberi hangra lettem figyelmes. Nyögésszerű volt, de megnyugtattak a barátnőim, hogy ez csak a szél volt, aztán jött egy hosszabb, jóval markánsabb hang. Ekkor már egymásra néztünk és biztosak voltunk benne, hogy egy ember van itt, és valóban fura hangok voltak kb. egy órán keresztül. Ilyenkor mit kéne csinálni?

2022. febr. 2. 10:07
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
82%
Rendőr vagy közösképviselő vagy a legkigyurtabb lakó segíthet :P
2022. febr. 2. 13:22
 12/24 A kérdező kommentje:

Azért, mert már többen is beszámoltak arról, hogy néha beszöktek, liftben aludtak, stb.

Azért nem hívtam a rendőröket, mert nem tudtam, hogy ennyiért már lehet-e

2022. febr. 2. 14:00
 13/24 anonim ***** válasza:
84%
Jesszus, milyen környék ez?
2022. febr. 2. 14:02
 14/24 A kérdező kommentje:
Egyébként köszönöm a válaszaitokat, majd ha újból hallom, értesítek valakit.
2022. febr. 2. 14:03
 15/24 A kérdező kommentje:
13-mas: direkt nem szeretném elmondani, hogy melyik város/környék ez.
2022. febr. 2. 14:07
 16/24 A kérdező kommentje:
És igen, be lehet jutni kulcs nélkül, például kóddal, vagy ha valaki beírja a kódot utána az ajtó még egy kis ideig nyitva van és úgy is be lehet jutni. :/
2022. febr. 2. 14:11
 17/24 anonim ***** válasza:
55%
Van ilyen időszakban diszpécserszolgálat a szociális munkások által működtetve, az is megoldás, ha őket hívod ki.
2022. febr. 2. 19:26
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

17, Az nem erre való, az életveszélyben, fagyhalállal fenyegetett hajléktalanoknak segít, nem fognak egy ilyennel foglalkozni.

Kérdező, győződj meg róla legközelebb, hogy tényleg ott van, aztán hívd nyugodtan a rendőrséget! Illetéktelen személy tartózkodik a társasházban, erre hivatkozhatsz nyugodtan. Kijönnek, igazoltatják, kikísérik a házból, ha nem ellenkezik nagyon, elviszik valamelyik éjszakai szállásra. A mi házunkban is volt ilyen.

2022. febr. 3. 09:27
 19/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek!
2022. febr. 3. 10:48
 20/24 anonim válasza:
Na? Ma éjszaka is ott volt?
2022. febr. 4. 17:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!