Miért vannak egyes kerületek úgy beállítva mintha maga lenne a gettó, lepra?
Figyelt kérdés
A második kerületből költöztem a 20. kerületbe méghozzá Pesterzsébet egyik nagyon rossz részére a Jókai Mór mór utcába, ami állítólag gettó, putri, nagyon sok rosszat hallottam róla és bevallom féltem a dologtól, de most hogy itt vagyok fél éve azt kell mondjam hogy egyáltalán nem tragédia, igen vannak cigányok, igen vannak csövesek, de nem érzem hogy több lenne mint bármely más kerületbe, szüleim az elit 13. kerületben, Újlipótvárosban élnek és ott például a Jászai körül sokkal rosszabb arcok vannak2024. máj. 26. 12:57
11/15 anonim válasza:
Csepelen az Ady telepet mondják a leggázabbnak, közben 35 évem alatt semmi gondom nem volt. A társasházkezeléssel van gondom, semmi mással nincs. Bár a XX-ba nem mennék, bőven elég ott barátot látogatni. :D
12/15 anonim válasza:
#11 Csepelen bőven van gázabb hely azért....
Csepel és Pesterzsében pontosan ugyan olyanok.
15/15 anonim válasza:
4-es: Én laktam a hatodik, a hetedik kerületben is, most a 18.-ban lakom. Nem érzem úgy a sok zűrös alak ellenére se, hogy leszúrnának, ez annyira nem gyakori még itt se. A 19.-ben is sokat megfordulok, meg Csepelen is. Az elcigányosodás erős, de eddig nem ért komolyabb atrocitás. Sok a rossz arcú ember, de engem általában békén hagynak, pedig egy vékony nő vagyok. Vannak rosszabb helyek is. Azért nem dél-afrikaiak az állapotok. Én még este 9 körül is szoktam a dél-pesti buszokon utazni a sok cigány és csövi közt, de nem érzem magam konstans életveszélyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!