Pápa és környékén mennyi cigány van?
Figyelt kérdés
2024. máj. 17. 12:15
1/11 anonim válasza:
Mindenhol laknak az országban cigányok. Ha zavarnak akkor költözz el az országból, mert nem fogod tudni elkerülni!
4/11 anonim válasza:
Most ez komoly? Én Kelet-Mo-i vagyok, eddig azt gondoltam, Veszprém megye egy viszonylag jobb környéke az országnak...
5/11 anonim válasza:
Pápán is és a környékén is sok cigány van.
6/11 anonim válasza:
Sajnos komoly. Persze, lehetne rosszabb is, de nagyon nem élnék olyan helyeken szívesen, mint például Devecser, Kolontár, Pápa, Szentgál, Úrkút. (tudom, hogy nem mind van kimondottan közel Pápához, csak Veszprém megye miatt emeltem ki ezeket)
7/11 anonim válasza:
Miért mondják azt a szentgáliakra, hogy bicskások? :D
Nem ott lakom, csak egy ismerős mondta.
8/11 anonim válasza:
Nagyon sok van, igazából mindenhol
9/11 anonim válasza:
Miért lettem lepontozva egy szimpla kérdés miatt? :(.
Nem én találtam ki, nekem is úgy mondta az oktatóm, mikor Szentgálon keresztül vezettünk. Addig életemben nem hallottam erről a mondásról. Ott is emberek élnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!