Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Alsó szomszédal konfliktus....

Kinga8 kérdése:

Alsó szomszédal konfliktus. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

X.kerületben élek a férjemmel, és kislányunkal. Saját tulajdon a lakás ahol élünk, már a férjem is ebben a lakásban nevelkedett. Mint minden társasházban természetesen át szűrődnek alap kis zajok hozzánk, és tőlünk is. Évekkel ez előtt egy idős néni volt az alsó szomszédunk. Soha nem volt semmi konfliktusunk vele, nagyon kedvelte a családunkat és mi is a nénit. Nagyon sokszor segítettem neki a háztartási munkákban mert már nem volt olyan állapotban hogy egyedül el végezze. Sajnos a néni 4 évvel ez előtt elhunyt. Egészen két hónappal ez előttig üresen állt a lakás. Két hónapja az elhunyt öreg néni lánya be költözött. A négy éves kislányom amikor el kezd játszani egyből őrült módjára el kezdi valamivel verni a csövet, annyira hogy még én is megijedek, mindezt napközben mert a kislányom minden nap el alszik 20:00-kor. A kislányom nagyon nyugodt természetű, nagyon félénk, csendes. Írtam a szomszédnak egy levelet, amit be dobtam a postaládába, "hogy ha valami gondja van jöjjön fel ne a csövet verje mint egy őrült" nem jött semmi válasz és nem kereset fel. Tegnap miközben főztem a lányom le ült a padlóra, én pedig fel kaptam és be vittem a szobájába hogy ne üljön a hideg padlón tovább. Ezzel a lendülettel a kislány vissza szaladt a konyhába hogy ismételjük meg. Utána sem érkeztem a konyhába azonnal el kedte a szomszéd ütni a fűtés csövet. A lányom annyira meg ijedt hogy sírni kezdett és le ült egy sarokba sírva. Nekem ennyi elég volt is, le mentem a szomszédhoz. El kezdett fenyegetőzni, ordítozni ő is és a 40 év körüli lánya is. "Kössem le a gyereket", az ő gyerekei ezt nem csinálták, Ő ügyvéd és fél jelent. Arra a be látásra jutottam hogy innentől kezdve ha a gyerekem egésznap szaladgálni fog akkor sem fogom neki mondani hogy ne tegye. Van a lányomnak egy betegsége, és fél éve még az sem volt biztos hogy újra lábra áll. Örülök hogy jár, és tudd újra szaladni. Ti mit tennétek?

máj. 3. 09:24
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Ha csak arra veri a csövet, amikor a kislányod szaladgál vagy játszik, arra nem, hogy ti járkáltok, akkor mégis ő a hangos. Ebben benne lehet a panel szörnyű hangvezető képessége is, meg persze nem a csövet kellene verni, de azt is nézzétek meg, ti mit tehettek az ügy érdekében, pl plusz szőnyeg, mamusz.
máj. 4. 08:10
 22/24 anonim ***** válasza:
14%
Mit veri a csöveket, mi ez valami fakopáncs?
máj. 4. 10:09
 23/24 anonim ***** válasza:
Hogyhogy a kövön ült. Ha csak kő van a konyhában, az jobban viszi a zajt, valamit kellene csinálni, hogy ne jusson le a zaj.
máj. 4. 10:30
 24/24 anonim ***** válasza:
63%
A szomszéd is bunkó, amiért rögtön a csövet verte, és nem szép szóval kért meg titeket. Ha ő nem tudta, hogyan kellett volna normálisan elrendezni egy ilyen szitut, legalább te lehettél volna udvariasabb, és először szóban kérdezted volna meg mi a baj, vagy kértél volna elnézést, de valami hangtompítás kellene, az lenne a megoldás, és jól írja valaki, hogy a téren kellene szaladgálnia a gyereknek.
máj. 4. 10:55
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!