Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » A nők általában jobban szereti...

A nők általában jobban szeretik a városi életet, a férfiak meg a vidékit?

Figyelt kérdés
Az én ismerősi körömben ez a jellemzőbb, a nők inkább a nagyvárosokba igyekeznek és a férfiak is mondjuk, de köztük többen vannak, akik akár falura is visszamennének családdal. Fordított esetet nem nagyon láttam, hogy férfi menjen vidékre a nő kedvéért.

2024. ápr. 1. 12:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Aha
2024. ápr. 1. 17:20
 2/7 anonim ***** válasza:
52%
Én jelenleg Bp agglomerációjában lakom, de jövőre még kijjebb költözöm, mert gazdálkodni szeretnék, ahhoz meg kell egy normális méretű telek. Azt nem mondom, hogy nem fogok bejárni olykor Bp-re, hisz ott nőttem fel, szeretek esténként ott autózni, meg most még ott is dolgozom, de nem laknék már ott. (N)
2024. ápr. 2. 00:58
 3/7 anonim ***** válasza:
Ez inkább egyénfüggő. Én nőként csak városban tudnék élni.
2024. ápr. 4. 23:40
 4/7 anonim ***** válasza:
76%

Ez egyenfuggo. Falun nincs munkalehetoseg es ez nem kedvez a noknek. A ferfiak falun tudnak gazdalkodni, vannak kisebb uzemek, kisvallalkozok akiknek lehet dolgozni fizikai munkat.

A legtobben akik falura koltoznek azok az olcsobb lakhatas miatt teszik.

2024. ápr. 11. 00:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Budapesten élünk. Nekem pont a feleségem menne vidékre, de nem fogunk.
2024. máj. 22. 11:28
 6/7 Senior Séf ***** válasza:
26%

25 éve költöztem vidékre, mert városban csak LAKNI lehet, ÉLNI nem. A feleségem csak miattam jött, de nem sokra rá csodálkozva vette észre magán, hogy imádja, és semmi pénzért nem menne vissza.

65F

2024. máj. 22. 19:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Oké, hogy a nők "megszállják" a városokat, de akkor legalább már csinálnának is ott jó programokat, meg ilyeneket, hogy ne legyenek ennyire szürkék és unalmasak ezek a nagyvárosok. (De ne csak nőknek csináljonak programokat, hanem ahol mindkét nem jól tudja érezni magát és kilehessenérdemeslegyen kimenni a pályára! Legyenek uniszex balhék is, meg univerzálisak is!) Szegedet, meg Kecskemétet "ismerem" úgy nagyjából, de nekem unalmasak. Egy-két olyan rendezvényük van, ami engem is érdekel, meg szórakoztat, de hogy egész évben ott kelljen dekkolnom, az már nekem sok(k) lenne. Úgy látom azt, ahogyan ott sétafikálnak ők is jobbra-balra, de azt nem értem, hogy az állandó fogyasztáson és egyéb testgyakorlatokon kívül, mi a fészkes fenét lehet ott csinálni, arról halvány lila gőzöm sincs. Ők a humanoid urbani(na)kuszok.:-P
2024. máj. 23. 14:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!