Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Milyen dolog ez? Kinek mi a...

Milyen dolog ez? Kinek mi a véleménye?

Figyelt kérdés

Vicces lenne ha az adott személy is olvasná.:)

Tehát társasházban adott egy közös raktárhelyiség. Egy szomszéd kiírta a lépcsőházba, hogy "Nem szép dolog más tulajdonát elvenni, ugye tudod?? *Termék".

Egy hete már ott volt a cetli, már furán is nézett, de nem találkoztunk hogy megkérdezzem, ha meg futtában akkor még el is felejtettem őszintén.

Oda lett írva hogy nincs szükségünk más tulajdonára"" xy lakó. (Ne legyen feltételezés, többi lakó részéről sem alapon.)

Erre, másnap "akinek nem inge nem veszi magára"

Őszintén már azt is nevetségesnek tartom hogy annyi nem volt benne hogy személyesen kérdezzen rá, de ez már vicc.

Már kicsit bánom hogy odaírtunk, nem kellett volna lesüllyedni arra a szintre, de most ez felhúzott.

Kíváncsi lennék hogy ki hogy állna hozzá.

2024. márc. 31. 14:10
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát én például nem szóltam volna bele két másik lakó vitájába - nyilvánvaló, hogy aki kiírta, pontosan tudja, kinek szól, meg valószínűleg a címzett is pontosan tudja. Semmi értelme nem volt, hogy te kvázi nekiálltál védekezni a lépcsőházi üzenőfalon.
2024. márc. 31. 15:31
 2/8 A kérdező kommentje:

Lehet nem jól írtam.

3 lakás, egy raktárhelység.

A radiátorra van írva, a helység mellé, hogy mindenki lássa nyilván. Nem pedig üzenőfalra. Nem tudom mit gondol, mert a másik lakókról sem tudom elképzelni hogy elvennék.

2024. márc. 31. 15:54
 3/8 anonim ***** válasza:

Arra veletlenul sem gondoltal, hogy egyik lenyulta a masik cuccat, es senki nem neked irt?

Nekem loptak el gyonyoru nagy novenyemet klassz viragtartoval, es a sajat emeleti szomszedom, aki meg csak nem is proli volt. Nem voltam nyugodt lelkiallapotban, bar nem irtam semmit.

2024. márc. 31. 20:09
 4/8 A kérdező kommentje:

Nem tudom. Igazából csak a konbinalas elkerülése miatt írtam mellé.

Ha velem történne én mindkét szomszédot megkérdezném. Sokkal többet lehet levágni személyes megkérdezésnél.

2024. márc. 31. 20:27
 5/8 anonim ***** válasza:

Fotelharcos meg a másik két proli.

Valamilye eltűnt a közös raktárhelyiségből. Becsengetni nem mert/akart, mert nyilván tudja, hogy a tolvaj letagadja, ráadásul nem is tudja ki volt, így csak kellemetlen beszélgetés lenne az ajtóban. "Te loptad el a cuccom?"/"Én ugyan nem"/"Ne hazudj"/"Rohadj meg". Így mindenkivel haragba kerül egy életre. Az üzengetés meg tompít rajta egy keveset

2024. márc. 31. 21:32
 6/8 A kérdező kommentje:

Nem érzem magam prolinak.:)

Igen, de ha személyesen kérdezi meg valakitől akkor látja a reakciót, le tudja vonni az arc mimikából.

Na meg nem kell rátámadni a másikra kultúráltan is lehet.

Lehet túl reagálom ezt a cetlizést, de nekem ez kissé visszataszító. Engem úgy neveltek ha valami bajom van, kérdésem van szemtől szemben kulturáltan. 🤷🏼‍♀️

2024. márc. 31. 21:45
 7/8 anonim ***** válasza:

#6: Aham, te tök oké lennél vele, ha becsöngetett volna a szomszéd, hogy "figyi, te loptad el a muskátlis ládámat a közös tárolóból?"

Nyilván nem fogsz ugyanolyan szemmel nézni a szomszédra, ha lopással gyanúsít meg. Akkor sem ha jogos a gyanú, akkor sem, ha jogtalan

2024. márc. 31. 21:52
 8/8 A kérdező kommentje:
Tényleg nem zavarna, nem is bántana, sőt mint írtam az én szememben ez tök korrekt lenne.
2024. márc. 31. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!