Csokos kornyeken nektek is ilyen lakni ?
Ujepitesu kornyek,10/8 csalad csokos es potyogtatjak sorra a 2-3 gyereket.
Az utcan hatosaval osszeallt anyukak 15 gyerekkel brancsolnak es ugy vonulnak vegig
Udvarokban meg nem nevelt orditozo gyerekek 2esevel 3asaval
Halloweeni felvonulasrol nem is beszelve...
Nekem a kedvencem a kis műanyag motor amin előszeretettel mennek a gyerekek visítva. Olyan hangos az a fos.
Vagy a labdázás...természetesem a házam falának, vagy kerítésemnek dobálva 😊 amikor pedig bedobják hozzám, már másznának is fel a kerítésen hogy beugorjanak érte.
Idén tuti teszek fel szögesdrótot.
Nem kell ehhez csok.
Én olyan országban élek, ahol nincsen ilyen szintű "támogatás", mégis mellettünk 3 gyerek, felettünk 2. Egy élmény néha, mikor ugrál, üvölt, csapkos, visít...
Ezt így naponta néhány órán át.
Degenerált emberek, akikre aranyhalat nem bíznék mindenhol vannak és SAJNOS a gyerekvállalást nem kötik IQ-EQ-hoz.
Én szerencsére nem CSOK-os környéken lakom, de itt is megfigyelhető sajnos újabban ez a jelenség.
Anyuka tolja az úton előttem a babakocsit, türelmesen megyek mögötte autóval, majd amikor párszáz méter után megunom, ráfekszem a dudára és megkérdezem, hogy vasaljam-e ki őket, akkor még neki áll feljebb mert fel kell mennie a járdára. :D
Kretének sajnos mindenhol vannak elég nagy számban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!