Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Csokos kornyeken nektek is...

Csokos kornyeken nektek is ilyen lakni ?

Figyelt kérdés

Ujepitesu kornyek,10/8 csalad csokos es potyogtatjak sorra a 2-3 gyereket.

Az utcan hatosaval osszeallt anyukak 15 gyerekkel brancsolnak es ugy vonulnak vegig

Udvarokban meg nem nevelt orditozo gyerekek 2esevel 3asaval

Halloweeni felvonulasrol nem is beszelve...

2024. márc. 18. 17:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
49%
Korabban riportok voltak arrol miert nem szulnek a magyar nők. A legtobb válasz az volt hogy mert nincs rá pénz. Es nem más. Igy bevezették a csokot.
2024. márc. 19. 07:20
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Hangoskodnak, ordítanak, a gyerekekre nem szólnak rá, hogy ne üvöltsenek este 11-kor az utcán, nevelés helyett inkább hagyják őket elszéledni.
2024. márc. 19. 08:33
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Össze vissza rohangásznak az utcán felénk is a CSOK negyedben a gyerekek, konkrétan mintha az úttest az övéké lenne és nem autóké.
2024. márc. 19. 09:32
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
#11 a csoknak hála meg háromszorosára nőttek az ingatlanárak. Így aztán mindenki jobban áll anyagilag…
2024. márc. 19. 10:04
 15/18 anonim ***** válasza:
88%

Nekem a kedvencem a kis műanyag motor amin előszeretettel mennek a gyerekek visítva. Olyan hangos az a fos.

Vagy a labdázás...természetesem a házam falának, vagy kerítésemnek dobálva 😊 amikor pedig bedobják hozzám, már másznának is fel a kerítésen hogy beugorjanak érte.

Idén tuti teszek fel szögesdrótot.

2024. márc. 19. 14:43
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Most eszembe jutott mikor 20 évvel ezelőtt én voltam kisgyerekes anyuka. Panelban laktunk ,és két tömb között volt játszótér. Sokszor azt figyeltem az ablakból,hogy mindig időre pontosan ugyanazok az anyukák jelentek meg. Talán kétszer mentünk le mi is,de nem tetszett,hogy aki épp nem volt ott,annak a gyerekét beszélték ki. Szóval az a jelenség már akkoriban is megvolt. A csok csak növelte ennek az esélyét.
2024. márc. 21. 12:17
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell ehhez csok.

Én olyan országban élek, ahol nincsen ilyen szintű "támogatás", mégis mellettünk 3 gyerek, felettünk 2. Egy élmény néha, mikor ugrál, üvölt, csapkos, visít...

Ezt így naponta néhány órán át.

Degenerált emberek, akikre aranyhalat nem bíznék mindenhol vannak és SAJNOS a gyerekvállalást nem kötik IQ-EQ-hoz.

2024. márc. 21. 13:39
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Én szerencsére nem CSOK-os környéken lakom, de itt is megfigyelhető sajnos újabban ez a jelenség.

Anyuka tolja az úton előttem a babakocsit, türelmesen megyek mögötte autóval, majd amikor párszáz méter után megunom, ráfekszem a dudára és megkérdezem, hogy vasaljam-e ki őket, akkor még neki áll feljebb mert fel kell mennie a járdára. :D

Kretének sajnos mindenhol vannak elég nagy számban...

2024. márc. 23. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!