Tényleg ennyire szégyen ilyen módon otthon lakni?
Lassan 30 leszek, ennek ellenére nem szeretnék elköltözni itthonról.
Ismerőssel beszélgettem, szerinte gáz, Ő albérletben lakik, amit úgy állít be mint a felnőtt élet netovábbját.
Családi ház, majdnem 40 m2 saját házrésszel (háló, nappali-konyha, fürdő), almérőkkel (szülőknek fizetem a fogyasztást), saját, kerítéssel leválaszott udvar, külön bejárat az utcáról.
Direkt így lett kialakítva a ház mert így többet tudok spórolni, páromat sem zavarja a helyzet.
Ha nektek jó, akkor jó. Viszont kicsit érzem benne a félmegoldást, és hogy miért is köthetnek bele páran. Szóval ez így már nem a klasszikus otthon lakás, hiszen külön ajtó, szeparált zárt udvar, saját házrész stb.
Viszont a falakon át ugyanúgy hallanak és ott lesznek a szülők. Ugyanúgy ha gondolnak egyet, fél perc alatt már kopoghatnak át hozzátok. És hát a rezsi kapcsán se láttam semmit szóval ha jól sejtem ingyen lakhatás ebben a formában (nekem nincs vele bajom, én nem vagyok előítéletes, mindenki éljen ahogy szeretne és tud). Szóval klasszikus otthon éléstől jóval több, de a különköltözéstől kevesebb. Lesz akinek megfelel, lesz akinek nem. Bár szégyennek nem tudom ki mondaná.
Ez egy jó megoldás, jobb mint hitelbe verni magad vagy másnak fizetni a bérleti díjat.
Vannak nagyon jó hangszigetelő megoldások, és ha a bejárat is külön van akkor teljesen ok.
Nem, nem gáz a szülőkkel lakni. Az a gáz, hogy felnőtt férfi létedre nem tudsz véleményt formálni és mások véleménye szerint élsz.
Ha valamelyik fogyatékos azt írja, hogy dobd ki a párodat.. akkor elgondolkozol azon, hogy kidobd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!