Jogos, hogy ha én is visszavágok?
Nálunk - egy időben - a másik fronton, valahol a nyolcadik magasságában verte valaki a gázcsövet, mert "valami baja volt", itt is simán lehetett hallani - másik front földszint - , az egész házban...
Az életben hihetetlenül sok bajod lesz még ha konstruktív megoldás helyett gyerekes "megbosszulom amit csinálsz" típusú konfliktusmegoldásba kezdesz.
Simán hívogatni fogják a tulajdonost - mert a radiátorcső-verés végighullámzik az egész házon - vagy kihívják a rendőrséget valamikor.
A festék nem ment még le a radiátorcsőről?
"nem tudják bizonyítani, hogy én verem a radiátort"
Te vagy az új lakó, ha több eszük van,mint egy teáskanálnak összerakják, hogy eddig nem volt ilyen gond, tehát csak te lehetsz a barom aki veri a csöveket
Úgy kidobatnálak az albikádból, ha egyszer is meghallanám a szaros mosógépedet éjjel 1-kor, hogy a lábad nem érné a földet. Nem mellesleg ezt biztosan tiltja a társasházi szabályzat, az üvöltözésért meg minden további nélkül joguk van a lakóknak rendőrt hívni csendháborításért. Azt is elmondanám a tulajnak, hogy baszkodod a lakásában a plafont meg a fűtésrendszert, nyilván előbb-utóbb ezzel kárt is fogsz neki okozni (ha eddig nem okoztál).
Hangosan járkálni ellenben senkinek sem tilos a saját lakásában, nem létezik ilyen szabálysértés. Tehát te ha meggebedsz, sem tudsz semmit rábizonyítani az öregre.
Pofikából meg veszel szépen vissza, itt max az öreg az, aki jogosan nem kíváncsi egy ilyen hozzá képet kis pisisre.
Egyrészről megértem a frusztrációd, évekig élt felettem egy túlsúlyos nő, akinek elköltözésekor szabályosan fellélegeztem, de... nem ez a megoldás. A csövek, radiátorok ütögetését, csapkodását hallja mindenki, azon elég jól terjed a hang. Arról nem is beszélve, hogy a további zajokat is hallják a szomszédok, amikkel magadra tudod őket haragítani. Méghozzá hamar.
A falak vékonyak, nem biztos, hogy a felső szomszéd direkt csinálja, ellenben ez a bosszúhadjárat szándékos, és könnyen rossz vége lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!