Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Milyen abszurd nézeteltéréseit...

Milyen abszurd nézeteltéréseitek voltak már a szomszédaitokkal?

Figyelt kérdés

Volt már olyan szomszédod, aki valami nagyon piti vagy nagyon furcsa dolog miatt akadt ki rád, vagy panaszkodott neked? Tehát valami olyanért ami übergáz volt?

Kinek mi volt a legfurcsább, vagy éppen a legkínosabb dolog miatti vitája, vagy balhéja a szomszéddal?

2024. febr. 18. 08:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
A szomszéd néni kerítésén (drót) van egy hatalmas lyuk, amin egy felnőtt férfi is átférne, azon szökik ki a kutyája, valami kis foxterrier. Egyszer bement a lyukon egy nagy kóbor kutya is az ő kutyája után, majd a néni elkezdett velem ordítani, hogy kinyitottam a kaput és beengedtem a nagy kutyát 😂
2024. febr. 18. 10:44
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Szomszédom egyszer átvágta a kerítést és áthozta a lovat elfoglalta a portát.
2024. febr. 18. 12:08
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Kutyajuk odaszart a mini kertünkbe, ahova be sem lehet lepni, csak nyitva hagytunk a kaput.

Ez ugy volt, hogy porazzal ment setalni, es hagyta hogy bemenjen a kertunkbe.

2024. febr. 18. 12:27
 14/21 anonim ***** válasza:
71%
Na es neked kerdezo, neked mi volt?
2024. febr. 18. 12:27
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Szomszédom képes vasárnap este 9kor sötétben füvet nyírni a benzines fűkaszával. De ha más nyírja a füvet hétvégén (pl. szombaton délelőtt 10kor) akkor képes odamenni és ordibál vele hogy azonnal hagyja abba, mert hétvége van.
2024. febr. 19. 12:23
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem abszurd nézeteltérés, a viselkedése abszurd, hogy hétfőtől vasárnapig korán reggel azt kell hallgatni, hogy ő 10 percet hasogatja a fát, mert amúgy egész nap nem érne ám rá. (Nyugdíjas, minden nap otthon van).

Udvariasság nem segített, ordibálás nem segített. Ostoba, őskori emberekkel még beszélni sem lehet értelmes mondatok között sajnos.

2024. febr. 20. 10:40
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Lépcsőházban lakik egy 70 éves öregasszony az első emeleten, akinek az az egyetlen elfoglaltsága, hogy mint egy mobil ipari kamera sétálgat fel és alá a lépcsőházban meg a lenti ajtó előtt. Ha épp nem járőrözik, akkor meg az erkélyről ellenőrzi a terepet. Ha valakihez rokon vagy vendég jön, már meg is állítja és mint valami vallatáson kikérdezi az illetőt, hogy ki az, kihez és miért jött, mikor megy el, stb.

Mindenki ignorálja már, sokan nem is köszönnek neki, de ő továbbra is csinálja a műsort. Azért ilyen szinten unatkozni nem semmi...

2024. febr. 21. 15:04
 18/21 anonim ***** válasza:
88%
#6 Ez nagyon durva, én biztos nem bírnám napi szinten ezt az alja szintet. Már az is megterhelő, ha vonaton több órán át kell utazni velük. Pont pár napja jelentek meg az IC-n, botrányosan viselkedett az egész pereputty. A civilizált viselkedést hírből se ismerik. Még a véglény is túl pozitív kifejezés az efféle lényekre. És a legszebb, hogy nem lehet velük mit kezdeni, mert a jog teljesen elégtelen a hathatós megoldásokhoz.
2024. febr. 21. 19:14
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Hogy miért nem beszélgetek vele, amikor ő olyan magányos.

Próbáltam nem kinevetni szegényt, de mi a francért cseverésszek egy idegennel?

Aztán a nyakamon marad. Hogyne.

Foglalja el magát értelmesen, én is képes vagyok rá, nem próbálok másra akaszkodni.

2024. febr. 23. 14:54
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
19# ilyen nekünk is volt. Egyetem alatt hárman laktunk egy albérletben, mellettünk meg egy nagyon fura nő, aki egy OTPben doglozott. Folyton becsengetett, hogy hadd mutassa már meg nekünk a fényképalbumot a gyerekeiről, mert most találta meg, meg hogy hadd jöjjön már be egy kicsit szétnézni, milyen a lakás felosztása, mire látni az erkélyről stb. Mikor mondtuk, hogy nem, akkor meg azzal jött, hogy ő unatkozik, mit csináljon?
2024. febr. 23. 15:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!