Mi lehet ez a zaj?
A 4. emeleten lakunk egy átlagos panelházban.
Hónapok óta minden este 10 óra után hajnali 4-5-ig változó gyakorisággal zúg valamelyik szomszédban valami.
Van, hogy 5-10 percenként, de előfordul, amikor 1-2 óra is eltelik két zúgás közt. A zúgások hossza nagyjából 2-10 másodperc közöttiek és a nappaliban fekve, ülve halljuk. A hálóban vagy más helyiségekben nem.
Nem túl hangos, tudunk tőle aludni, nem panaszt akarok tenni. Inkább a fantáziámat izgatja, mert nincs épkézláb ötletem és baromira idegesít, hogy mi lehet ez :D
Olyan, mintha a fenti szomszédtól jönne a hang, de a panelban nehéz meghatározni. Egy biztos, hogy az alsó szomszédunk is hallja, megjegyezte már régebben..
Mivel mi nem halljuk a zúgást, így még tippelni is rohadt nehéz.
Lehet mondjuk egy telefon rezgése, ami egy olyan bútoron van, ami felerősíti a rezgés hangját.
6 Jesszusom...
Nekem egyik panelban az alattam levo beepitett a plafonba egy ventilatoros csillart, na az nyaron olyan zugast adott ki magabol, hogy remegett alattam pulzalva a padlo. A pulzacio ismetlodesi ideje pedig attol fuggott, hogy epp milyen sebesseggel porgette a nyomi ventillatorat. :D
Azota en meg feherzaj keszuleket hasznalok, bar az folyamatosan zug, nemcsak idonkent... ja meg van legtisztitom is, bar az is folyamatosan zug.
A hutonk szokott idonkent osszevissza zugni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!