Miéet van az,hogy alig làtom a szomszédomat?
Mellettem lévő családi házban lakik egy fiatal pár és alig làtom őket.
Valahogy a többi pl szembe szomszédomat többször látom,meg van hogy egyszerre indulunk pont de velük sosem.
Ennyire eltérne az életritmusunk?
Bizonyára.
EZ olyan, minthogy én lassan két éve lakom egy társasházban és összvissz a két közvetlen szomszédot ismerem, látásból. Amikor dolgozni indulok, még alszik mindenki, reggel fél6-6 között van. 24 óra szolgálat után még elmegyek ide oda, van, hogy 9-10h körül érek haza következő délelőtt. Akkor van, hogy napokig otthon vagyok, de alig mozdulok ki. Aztán elutazom, van, hgy a szolgálat is több nap bentlakással. Úgyhogy nálunk én vagyok a magának való fura figura. Ja igen és egyedül élő ffi vagyok.
SZóval van ilyen.
Lehet pont rólunk szól a kérdés :D
Férjem hajnalban indul dolgozni, hogy még az irodista-dugó előtt hazaérjem 3 óra előtt.
Én a legtöbbször éjszakás vagyok. Hajnalban hazaérek, este 6kor megyek vissza, vagy ha nem dolgozok, tanulok, mert egyetemre járok.
Minket se látnak sose a szomszédok. Nem is baj. Miért kéne lássanak??
Egyébként nekem is van egy szomszédom akivel valóban totálisan ellentétes időben mozgunk.-
kb. évente 2x látom.
6 után megy reggel, és 7 kor.
este 6 kor ér haza én 5-kor
ésatöbbi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!