Mit lehet csinálni zajos szomszédokkal ha Már nem bírom hallgatni?
Sajnos társasházban ezt el kell viselni, nem nagyon tudsz mit csinálni.
Éjszaka esetleg füldugó segíthet, nappal meg hallgass zenét, vagy szintén füldugó.
Sajnálom, hogy nem tudok okosabbat mondani. A családot hiába kéred meg, a gyerek üvölteni fog akkor is. :/
Kérdező, próbáld megbeszélni az idősekkel hogy jó vél érdekében picit viseljék el ha hangos a zenéd. Én ilyen esetben támogatnálak.
Én a szomszédaim nemi életét hallgatom kb naponta. A csaj úgy visít mint akit ölnek.
A szituáció ismerős, én is tapasztalok 1-2 szomszéd felől hangoskodást, de legalább nem egész nap.
Nálunk sokkal nagyobb probléma az, hogy a főbejárat előtt rendszeresen otthagyják „valakik” a babakocsijukat, ezáltal a ki-be járkálást igencsak megnehezítik. A közös képviselőnek már többen is jelezték a problémát, de sajnos ő is tehetetlen az ügyben, mivel a babakocsisok egy védett etnikumhoz tartoznak.
Ha hasonló a helyzet ott is, akkor sajnos te sem tudsz mit tenni, hacsak nincs lehetőséged beszélni a társasház tulajdonosával, akinek az ilyen negatív tapasztalataidat el is lehetne mondani. Hátha kirúgná a hangoskodó csőcseléket… Bár a pulya miatt elég valószínűtlen ez a megoldás is. :C
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!