Kerültél már konfliktusba a szomszédoddal?
Kertes házban élek a szüleimmel, ott a szomszédok már 30 éve ugyanazok, és nincs probléma, egyedül az egyik szomszéd házaspár nő tagja szokott cirkuszolni a férjével, mert szóba áll velünk,máskor meg köszönget nekünk, van egy kicsi gond nála. Egyébként minden szomszéd 60-70 év között van.
Viszont a szomszéd településen vettem egy társasházi lakást, ahol már bonyolultabb a helyzet. Komoly súrlódásokat még nem tapasztaltam, senki senkivel nem volt agresszív, pár éve a másik tömbben volt egy lépcsőházi fidesz-demokratikus koalíció fan club harc két lakó között, egymás ajtajára plakátoltak. Itt egy kommunista lakik, itt pedig egy orbánista köcsög.
Visszatérve a 16 lakásos lépcsőház csak nyugdíjas nénikkel és albérletesekkel van tele, csend, és nyugalom van. Mivel én vagyok legfelül, és nyeregtetős a tömb, a fecskék nálam laknak az ereszen, kb. 6 család, és mivel fecskepelenkát nem szereltet a közös képviselő, nyavalygott egy öreglány, hogy távolítsam el a fészkeket, amit nem tettem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!