Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit tegyek, hogy ilyen többé...

Mit tegyek, hogy ilyen többé ne forduljon elő, SOSEM??

Figyelt kérdés

Ma este az új szomszédom állt be a kocsijával az udvarba, dudált is egyet az otthonlevőknek, hogy hazaértem. A hangjelzésétől a kiskutyánk megijedt, s bent a szobában sírni, vonyítani kezdett. Ettől dühös lettem, besétáltam hozzájuk, a garázshoz mentem, épp akkor szállt ki, én felszólítottam, hogy ne mozduljon, üljön vissza, beszólt valamit, majd zsörtölődve, szitkozódva visszaült, ekkor elnondtam Neki a helyzetet, de csak értetlenül nézett, mosolygott is. Ezt én támadásnak vettem, ezért kitessékeltem, majd a garázsa falához állítattva arra kértem, hogy ismerje el, mit tett, de csak értetlenül nézett rám, miközben nevetett. Végül én mkndtam meg, hogy mi történt, ő erre : "Haa, megáll az ész, normális Maga" majd otthagyott, ezután mindketten hazatértünk. Jogosan jártam el?

Ő a hibás?

2024. febr. 5. 23:24
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
100%
Én is durva vagyok, de falhoz nem állítanék senkit. Te nem vagy normális kérdező.
2024. febr. 6. 17:05
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a macskajancsit. Van baj rendesen. Nagy szerencséd, hogy a szomszédod poénra vette. Biztos ismer már eléggé. :D
2024. febr. 6. 17:19
 23/26 anonim ***** válasza:
Javaslok neked egy pszichiátert.
2024. febr. 7. 00:55
 24/26 anonim ***** válasza:
Rosszul vagy összerakva - kérdező!
2024. febr. 7. 03:03
 25/26 anonim ***** válasza:
Ha én lettem volna az ipse, rendőrt hívok rád, amiért fenyegetőzöl. Te beteg vagy.
2024. febr. 7. 13:34
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk egyszer valaki majd szájba csz, ha nagyon pattogsz :D
2024. febr. 7. 13:38
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!