Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit tegyek, hogy ilyen többé...

Mit tegyek, hogy ilyen többé ne forduljon elő, SOSEM??

Figyelt kérdés

Ma este az új szomszédom állt be a kocsijával az udvarba, dudált is egyet az otthonlevőknek, hogy hazaértem. A hangjelzésétől a kiskutyánk megijedt, s bent a szobában sírni, vonyítani kezdett. Ettől dühös lettem, besétáltam hozzájuk, a garázshoz mentem, épp akkor szállt ki, én felszólítottam, hogy ne mozduljon, üljön vissza, beszólt valamit, majd zsörtölődve, szitkozódva visszaült, ekkor elnondtam Neki a helyzetet, de csak értetlenül nézett, mosolygott is. Ezt én támadásnak vettem, ezért kitessékeltem, majd a garázsa falához állítattva arra kértem, hogy ismerje el, mit tett, de csak értetlenül nézett rám, miközben nevetett. Végül én mkndtam meg, hogy mi történt, ő erre : "Haa, megáll az ész, normális Maga" majd otthagyott, ezután mindketten hazatértünk. Jogosan jártam el?

Ő a hibás?

2024. febr. 5. 23:24
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Te beteg vagy csakúgy, mint az idegbeteg kutyád. Örülj, hogy csak kiröhögött.
2024. febr. 6. 06:46
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Egy pszichopata állat vagy, kérdező.
2024. febr. 6. 07:15
 13/26 anonim ***** válasza:
85%
Ha ilyen bolond szomszédom lenne ó akkor egész nap dudálgatnék neked. A kutyáddal beszélj így, ne a szomszédoddal. Bár én csak röhögnék ha a szomszédom utasítgatna.
2024. febr. 6. 07:54
 14/26 anonim ***** válasza:
98%
Napi kamu kérdés. :D bevetted már a gyógyszered?
2024. febr. 6. 07:59
 15/26 A kérdező kommentje:
Nem kamu, csak felhúztam magam. Idegbajjal küzdök sajnos
2024. febr. 6. 08:05
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Pont olyan fogyatékos vagy mint a kutyád...a történet amit meg leírtál csak a fejedben volt meg szerintem... mivel átmentél engedély nélkül, plussz amit meg leírtál, rád hívták volna a rendőröket.
2024. febr. 6. 09:01
 17/26 A kérdező kommentje:
Szetencsémre nem hívta rám, végig elnevette az egészet
2024. febr. 6. 12:44
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor zzépe, n9rmális emberi hangnemben, röviden elmndanám neki azt, hogy ez bent hogy hallatszott és megrémült a kutyusod tőle. Udavariasan rá lehet ébrezzteni, hogy még ő ézze kényelmetlenül magát.

Viszont ha önkéntes kommandósként lerohanod, akkor benne is olyan ösztönöket ébretesz, hogy most először önvédelmet gyaköroljon, vagy értelmes emberámba vehet-e egyáltalán.. és inkább megelőzze a megkezdett támadásodat egy lendülettel.

Ezt most szerencsésen megúsztad!

2024. febr. 6. 14:55
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Itt csak te vagy a hibás, méghozzá három dologban:

1-a kutyádat nem hordtad iskolába

(nem normális, hogy egy városi kutya az autódudálástól megrémül)

2-nem jársz orvoshoz

(ezt a "falhoz állítottam" stílust kezeltetni kellene)

3-nem költöztél ki az erdőbe remetének

(ugyanis ezzel a mentalitással semmi keresnivalód az emberek között)

2024. febr. 6. 15:05
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Én sem szeretem, ha indokolatlanul dudálnak, de kérdező, te pszichikai eset vagy. Kezeltesd magad gyorsan, ahogy a többi válaszoló írja. Ha te ennyitől így felhúzod magad, akkor nem nagyon kéne emberek között mozogni.
2024. febr. 6. 16:40
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!