5 év budapesti egyetem után rájöttem, hogy nem bírom a várost és rosszul érzem magam emiatt. Miért?
Honnan költöztél fel? Ha nagyon más környezet, lehet azért. Én például vidéken nagyon jól el vagyok, BP-n is, de a megyevárosokat nem bírom. Vagy legyen kisváros, vagy nagy, de ne közepese semmilyen.
De ez én vagyok
Attól függ hol/hogyan nőttél fel/mihez szoktál.
Ez teljesen egyeni alkattol fugg. En videkrol koltoztem fel Pestre egyetem miatt, de mar 14 eves koromtol kezdve tudtam, hogy ott fogom leelni a felnott eletemet. Vegul sajnos ujra le kellett koltoznom videkre BProl es itt majd meg halok, ugy erzem ez egy sulyos visszalepes az eletemben... szoval nekem pont forditva.
Am a budapesti fopolgi valami szabolcs szatmari szakadt telepulesrol szarmazik, szoval az nem feltetlen igaz, hogy ez csak attol fugg, ki hol szocializalodott. A szemelyiseg tobb a szocializacional. En is laktam videken faluban is, jelenleg a videken mindent ertek, ami nen Budapest.
Amiért nem szeretheted a várost:
Ingergazdag környezet, hatalmas zaj, rohanás-tülekedés, tömeg sok helyen, rossz levegő...
Te tudhatod hogy ez -e az oka.
Én is eltöltöttem pár évet ott, nekem se jött be. Tök jó, hogy lehet metrózgatni, meg minden utcasarkon van mindenféle bolt, ami vasárnap éjfélkor is nyitva van, sok szórakozási lehetőség, de a tömeg, a tömeg összetétele, a nyüzsi, a közbiztonság már nem tetszett.
Én visszaköltöztem a szülővárosomba, ami egy alföldi kisváros, és soha egy másodpercre sem kérdőjeleztem meg ezt azóta. Budapesten meg több, mint 10 éve nem jártam, és nem is tervezek oda menni belátható időn belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!