Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Szerintetek nekem lehet bajom...

Szerintetek nekem lehet bajom abból, hogy felhívott a végrehajtó és a szomszédomról kérdezgetett?

Figyelt kérdés
Nehogy megtudja ő is, vagy hogy elmondtam, merre van. Mondjuk nem hiszem, hogy visszajutna hozzá valahogy, de akkor is. Tuti megharagudna. Nem is szóltam neki, hogy kerestek miatta. Illetve próbáltam lerázni, de akár rá is nyomhattam volna a telefont, de mivel nem tudtam, ki az, felvettem.
2024. jan. 25. 13:53
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszönöm szépen, ez lesz.
2024. jan. 25. 14:39
 12/12 anonim ***** válasza:

"Szerintetek nekem lehet bajom abból, hogy felhívott a végrehajtó és a szomszédomról kérdezgetett?"

Ez igencsak szokatlan eljárás egy végrehajtótól, ha egyáltalán az volt.

Ők maximum személyesen keresik fel a lakcímén az adóst, és ha nincs otthon, tájékozódnak a szomszédoktól, a postástól, az önkormányzattól, hogy valóban ott található életvitelszerűen, vagy sem.

Másik opció, hogy rendőrséggel kerestetik. Olyankor a rendőr járja végig a fenti hasonló utat, valamint a saját ROBOTZSARU rendszeréből szed elő adatokat az illetőről, ami elősegíti az ügyet.

A fentiek kizárólag végrehajtókra vonatkoznak (NAV, ÖBV, önkormányzati). A végrehajtók nem egyenlőek a behajtásokkal, követeléskezelésekkel foglalkozó különböző egyéb társaságokkal.

2024. febr. 27. 05:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!